marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit, cu binecuvântarea lui Gwyneth Paltrow

La șase ani după ce au început să se întâlnească, actrița și liderul trupei Coldplay sunt pregătiți să facă pasul cel mare.

Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit, cu binecuvântarea lui Gwyneth Paltrow
Chris Martin (47) era divorțat de un an de Gwyneth Paltrow, atunci când s-a îndrăgostit de mai tânăra Dakota Johnson în 2017, o revelație a lumii filmului la acel moment, după prestația în „Fifty Shades of Grey”. La șase ani după relația care a dus la o gelozie notorie din partea lui Paltrow, cântărețul pare să fi primit „binecuvântarea” fostei soții de-a se recăsători, tocmai cu amanta!
 
„Au fost îndrăgostiți unul de celălalt din prima zi, așa că a fost inevitabil să facă următorul pas”, susține o sursă pentru cotidianul „The Mirror”. „Nu se grăbesc să planifice nunta, ci doar se bucură de faptul că își oficializează angajamentul”.

 
Pentru că au doi copii împreună, pe Apple, de 19 ani, și pe, Moses, acum de 17 ani, Chris Martin și Gwyneth Paltrow (51) au încercat să păstreze o relație amiabilă și după căsnicia lor de 11 ani, iar în octombrie anul trecut o auzeam chiar pe actriță vorbind despre Dakota ca despre „o persoană adorabilă și minunată”, cu care acum este chiar prietenă.


 
Dakota Johnson (34) este fiica actorului Don Johnson și a actriței Melanie Griffith și a devenit partenera lui Chris în 2017, dar s-au despărțit pentru scurt timp în 2019. Acum, însă, pe degetul ei stă promisiunea prețioasă a unei relații pe viață și dorința de a-și întemeia o familie, Dakota fiind nerăbdătoare să devină, la rândul ei, mama.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies