marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Foxx va vorbi despre boala misterioasă care aproape i-a luat viața

Actorul a dezvăluit că va vorbi despre ciudata sa boală într-un monolog pe care îl pregătește. „Am o poveste de spus”.

Jamie Foxx va vorbi despre boala misterioasă care aproape i-a luat viața
În luna aprilie a anului trecut, actorul Jamie Foxx a fost internat de urgență în spital din cauza unor „complicații medicale”, despre care s-au dezvăluit foarte puține lucruri până în prezent. Actorul însuși și-a împărtășit în mai multe rânduri temerile legate de boala care era cât pe ce să-i ia viața, mulțumindu-le totodată fiicei sale, Corinne, și surorilor sale pentru grija și sprijinul acordat în timpul convalescenței.
 
Jamie Foxx a petrecut mai multe luni departe de ochii publicului, ceea ce nu a făcut decât să intensifice îngrijorările cu privire la sănătatea sa. În luna decembrie, în timpul unei gale de decernare a premiilor, artistul a urcat pe scenă zâmbind și vizibil recuperat după boala sa misterioasă. Și nu a ezitat să glumească pe seama teoriilor care ajunseseră să circule despre presupusa sa moarte, care susțineau, de exemplu, că videoclipurile pe care le postase anterior pe rețelele sale de socializare erau false și că imaginea sa fusese modificată digital.


 
Acum, actorul în vârstă de 56 de ani și-a anunțat prin intermediul Instagram intenția de a reveni la activitatea sa profesională, întorcându-se nu doar în studiourile de filmare, ci și în cluburile de comedie în care și-a făcut debutul la începutul anilor ’90, când a excelat și în calitate de cântăreț și producător de muzică urbană. De altfef, Foxx a dezvăluit că pregătește un nou monolog în care va vorbi despre recentele sale experiențe în apropierea morții.


 

„Plănuiesc mai multe momente. Voi apărea pe scenele de lângă voi. Am mai multe glume... Și o poveste de spus“
, a scris el alături de un videoclip din primele sale zile de comediant, în care apare imitându-l pe Prince.


 
Pe Jamie Foxx îl puteți vedea în această seară la Pro Cinema în rolul principal din „Django dezlănțuit”/„Django Unchained” (2012), difuzat de la ora 23:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies