marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dana Rogoz a fost invitată la premiera londoneză a noului sezon al serialului „The Crown“

Ieri, pe covorul roșu de la teatrul Royal Drury Lane, s-a aflat și actrița româncă, mândră că poate viziona în avanpremieră două episoade din celebra serie cu regalități.

Dana Rogoz a fost invitată la premiera londoneză a noului sezon al serialului The Crown
Dana Rogoz a trăit ieri din plin emoțiile premierei celui de-al cincilea sezon al serialului „The Crown“, cea mai așteptată proiecție a acestei toamne.
 
Invitată de Netflix România să fie prezentă pe covorul roșu de la teatrul Royal Drury Lane, printre ceilalți invitați de marcă, dar mai ales printre actorii din distribuția celui mai controversat serial al momentului, Dana Rogoz a transmis pe Instastory atmosfera evenimentului.
 
Îmbrăcată într-o spectaculoasă rochie semnată de designerul Ludmila Corlățeanu, actrița Dana Rogoz a luat pulsul Londrei la ceas de seară, din cel mai fierbinte punct al ei, s-a amestecat printre oaspeți și s-a fotografiat la cornerul decorat ca o grădină.

 
„Aseară, onorată să fiu prezentă la premiera mondială a sezonului 5 al serialului "The Crown". Începând de astăzi, noul sezon, care este absolut impecabil, poate fi urmărit și în România. Eu am văzut ieri seară, într-o companie extraordinară, primul și cel de-al treilea episod. Iar acum abia aștept să ajung acasă, să deschid Netflix și să urmăresc tot sezonul. Este pur și simplu o încântare." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Serialul, premiat la Emmy și la Globul de Aur pentru Cea mai bună dramă, este bazat pe fapte reale, această dramatizare fictivă urmărește povestea reginei Elisabeta a II-a și trasează evenimentele politice și personale care i-au conturat domnia. Platforma de streaming Netflix s-a văzut nevoită să-și informeze utilizatorii că serialul „The Crown”' este „o dramatizare fictivă”, adăugând o frază clarificatoare în acest sens în trailerul de pe YouTube al sezonului 5 din această producţie TV, în urma scandalului generat de acest nou sezon.

 

FOTO: Instagram


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies