marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Elizabeth Debicki rupe tăcerea cu privire la scenele din serialul „The Crown“ legate de moartea Dianei

Actrița a declarat că distribuția și echipa de filmare au făcut eforturi mari pentru a se asigura că reconstituirea în serial a acelei zile tragice a fost tratată cu grijă.

Elizabeth Debicki rupe tăcerea cu privire la scenele din serialul The Crown legate de moartea Dianei
Elizabeth Debicki spune că moartea Prințesei Diana a fost filmată cu atenție pentru „The Crown“. Actrița în vârstă de 32 de ani a preluat rolul lui Lady Di, care va muri în cel de-al șaselea sezon al serialului care este inspirat de evenimente reale și spune povestea reginei Elisabeta a II-a și a familiei sale.

Elizabeth Debicki a filmat recent câteva scene controversate care prezintă ultima noapte a prințesei Diana, care a murit într-un accident de mașină într-un pasaj din Paris în 1997, la vârsta de 36 de ani.

Actrița a fost văzută purtând un costum gri și un top negru, aceeași ținută purtată de regretata Prințesă de Wales în acea featidică noapte de 31 august. Paltforma de streaming Netflix a insistat că „momentul exact al accidentului Dianei“ nu va fi prezentat în serial. 

Actrița a subliniat, de asemenea, că scenaristul Peter Morgan și distribuția au tratat cu sensibilitate orice scenă legată de moartea Dianei. „Peter (Morgan, scenaristul serialului «The Crown») și echipa fac tot ce le stă în putință pentru a trata totul cu la fel de multă sensibilitate, adevăr și complexitate ca și actorii. Cantitatea de cercetare, atenția, conversațiile și dialogul care se întâmplă, din perspectiva spectatorului, pe care probabil că nu le-ai observa niciodată, este imensă“, a spus Debicki.


Ieri a avut loc la Londra premiera celui de-al cincilea sezon al serialului „The Crown“. Platforma de streaming Netflix s-a văzut nevoită să-și informeze utilizatorii că serialul „The Crown”' este „o dramatizare fictivă”, adăugând o frază clarificatoare în acest sens în trailerul de pe YouTube al sezonului 5 din această producţie TV, în urma scandalului generat de acest nou sezon.
 
FOTO: Instagram/Netflix

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies