marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Din respect pentru doliul naţional, serialul „The Crown“ şi-a suspendat filmările

Netflix a aprobat pauza de filmare la cel mai controversat serial despre viaţa familiei regale britanice.

Din respect pentru doliul naţional, serialul The Crown şi-a suspendat filmările
Poate că n-a fost mereu în concordanţă cu adevărul istoric şi poate că Regina Elisabeta a II-a, ori Prinţul Consort Philip, ori chiar Charles, actualul Rege al Angliei, s-au supărat când s-au văzut portrezizaţi în cele mai groase tuşe pe ecrane. Dar iată că echipa care realizează cel mai de succes serial despre viaţa familiei regale britanice, „The Crown“, a avut inspiraţia şi decenţa să ia puază de la filmări, pentru a-şi arăta respectul faţă de trecerea în nefiinţă a fostei suverane Elisabeta a II-a – cea care stă în centrul primelor trei sezoane ale serialului.
 
Totuşi, Netflix a aprobat pauza de filmare pentru o singură zi, actorii revenind deja pe platouri, pentru a continua lucrul la următorul sezon, care este aşteptat cu sufletul la gură de fanii seriei.
 
Acum, echipa filmează la Hotelul Savoy din Londra, unde a fost văzută lucrând şi duminica aceasta. Strada a fost închisă traficului şi mai multe tiruri cu obiecte de scenografie au fost parcate în zona hotelului. Panourile descărcate au fost realizate în Barcelona şi sunt menite să transforme strada într-una cu aspect parizian.
 
Cum sezonul al cincilea al dramei va fi difuzat în această toamnă, filmările pentru cel de-al șaselea sezon sunt în plină desfășurare, Elizabeth Debicki jucând rolul regretatei Prințese de Wales, iar Imelda Staunton preluând rolul regretatei Regine Elisabeta a II-a. Cu toate acestea, SER Catalunya a relatat că scenele care vor acoperi moartea Prințesei Diana în august 1997 au fost suspendate.

 
Netflix a anunţat că filmările la „The Crown“  vor fi suspendate şi în ziua înmormântării Reginei.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies