marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dana Rogoz, Vicky Raileanu, Elwira Deatcu și Maria Buză, printre invitații VIP de la nunta actriței Monica Bârlădeanu

Nuntă în familia Pro! Actrițele din „Clanul”, „Vlad” și „Groapa” s-au reunit la petrecerea de nuntă a Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță.

Dana Rogoz, Vicky Raileanu, Elwira Deatcu și Maria Buză, printre invitații VIP de la nunta actriței Monica Bârlădeanu
După un an de relație, Monica Bârlădeanu și iubitul său, medicul Valeriu Gheorghiță, au fost convinși că vor să-și trăiască de-acum viața împreună, așa că și-au spus „Da” în prezența familiilor, prietenilor și colaboratorilor lor, la ceea ce a fost una dintre cele mai elegante nunți ale acestei toamne.
 
Așa că, sâmbăta aceasta, și vedetele Pro TV au petrecut la recepția data de cei doi la Palatul Snagov, după specialul moment în care și-au unit destinele.


 

 
Pentru ziua cea mare, Monica Bârlădeanu a ales două rochii albe de la M. Marquise - una cu mâneci scurte și aplicații din mărgele și pene de struț pentru ceremonie, iar alta cu mâneci lungi și umeri evidențiați, decolteu în formă de inimă și un șliț adânc pe picior pentru petrecere, bogat ornamentată – ambele cu o croială frumoasă, pe lângă corp, care o avantajează și pe care a mai abordat-o și în trecut.


 
Și Valeriu Gheorghiță a fost pedant, alegând un smoking pentru ceremonie. De altfel, mirii și-au dorit ca și dress-code-ul evenimentului lor să fie black tie, așa că toți oaspeții lor s-au conformat.




 

 
Cum era de așteptat, printre invitații care i-au fost alături actriței Monica Bârlădeanu s-au aflat și mulți colegi de platou din producțiile Pro TV. Astfel, actrițele din „Clanul”, „Vlad” și „Groapa”, precum Dana Rogoz, Victoria Raileanu, Elwira Deatcu, Antonia Scutaru și Maria Buză, s-au reunit la Palatul Snagov. Ba chiar, Maria Buză i-a și cântat la nuntă, având-o la microfon, pentru un scurt moment, și pe Gina Pistol, însoțită de Smiley.



 

 
La petrecere i-am văzut și pe Andreea Raicu, Adelina Pestrițu cu Virgil Șteblea, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, creatoarea de modă Andreea Mia (M.Marquise), Mirela Bucovicean, actrița Andreea Vasile și regizorul Tudor Giurgiu și alte nume din film și televiziune.

 

FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies