marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Craig va juca in noul film Star Wars: acesta a filmat in secret un rol secundar misterios

Surpriza de proportii pentru fanii seriei Star Wars. Presa straina scrie ca Daniel Craig va juca in filmul  "Star Wars: Episode 7", care va fi lansat in decembrie 2015, au declarat cateva surse.

Daniel Craig va juca in noul film Star Wars: acesta a filmat in secret un rol secundar misterios

 

Daniel Craig, in varsta de 46 de ani, si-a dorit enorm sa apara in franciza Star Wars, asa ca a negociat cu regizorul J.J. Abrams sa ii acorde un rol in acest film SF, asteptat cu nerabdare de multi fani ai francizei "Razboiul stelelor", scrie metro.co.uk.


Potrivit unor surse, pentru acest rol misterios, Daniel Craig ar fi filmat deja timp de doua zile, in secret, la celebrele studiouri Pinewood, saptamana trecuta. Fanii ar putea sa nu isi dea seama foarte bine care este rolul interpretat de starul britanic, intrucat fata acestuia nu va aparea pe marele ecran, spune o sursa.

 

 

 

O alta sursa a declarat pentru tabloidul The Sun: "Daniel este un prieten apropiat al lui J.J. Abrams. I-a cerut sa ii ofere un rol secret, un fel de aparitie speciala - si este fericit ca numele lui va aparea pe afisul filmului". "Fanii se amuza deja incercand sa descopere personajul jucat de Daniel", a adaugat aceeasi sursa.

 

 

Daniel Craig a reusit sa ajunga la studiourile Pinewood fara sa fie vazut de paparazzi, insa a fost fotografiat dupa aceea in cabina actritei Carrie Fisher, o buna prietena de-a lui, care isi va relua rolul care a facut-o celebra, Printesa Leia, in "Star Wars: Episode 7".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies