marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

De 1 decembrie, la PRO Cinema, vor fi două premiere de zi mare! O super distribuție unde toată lumea este suspectă și o producție cu 3 premii Oscar și 10 nominalizări. De la 20:30, telespectatorii pot urmări Crima din Orient Express, o nouă interpretare a misterului clasic Agatha Christie, cu o distribuție ce îi include pe Willem Dafoe și Penelope Cruz. Tot de Ziua Națională a României, de la ora 22:45, fanii cunoscutului regizor Sam Mendes pot urmări 1917: Speranță și moarte, un super film de Oscar, care prezintă o poveste epică din vremea războiului.

Începând de luni, 19 decembrie, în fiecare zi, de la 20:30, PRO Cinema va difuza filme de comedie, aventură și pelicule ideale pentru familie. Printre titluri se numără Babe - Cel mai curajos porc din lume, Noile aventuri ale lui Babe în oraș, Casper, Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit, Vacanța, Pulbere de stele și Familia Flintstone: Aventuri în Epoca de Piatră.


Sărbătorește Ziua Națională a României, dar și începutul iernii, cu o serie de capodopere cinematografice, la PRO Cinema!


Galerie foto


Modifică setările cookies