marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Duminicile cu Ben Stiller continuă cu Surpriză: vine Polly!

După trilogia „Meet the…“, în care a făcut duet cu Robert De Niro, avem ocazia să-l revedem într-o nouă comedie, de data aceasta dându-i replica frumoasei Jennifer Aniston.

Duminicile cu Ben Stiller continuă cu Surpriză: vine Polly!
Reuben Feffer (Ben Stiller) are o viață frumoasă, o slujbă bună si telul lui principal este să nu-și asume nici un risc, deși este expert în asigurări contra riscurilor la o firmă importantă de asigurări. De cealaltă parte, Polly Prince (Jennifer Aniston) își trăiește viața ca pe un joc de noroc, bucurându-se de orice ocazie, alegând căile cele mai riscante care îi asigură totodată și distracția. Atunci când soarta îi aduce la aceeași petrecere, recent rănitul în dragoste Reuben decide că o întâlnire cu Polly ar putea să-l readucă la viață.
 
Despre distribuirea lui Jennifer Aniston, regizorul John Hamburg (autorul scenariilor „Meet the parents“ şi „Zoolander“) spune că s-a gîndit foarte mult la o actriţă potrivită şi Jennifer i s-a părut alegerea bună din mai multe motive: e foarte bună în roluri de comedie, dar ar putea interpreta la fel de bine şi partea serioasă sau chiar tragică pe alocuri a filmului. Regizorul a admirat foarte mult munca ei din serialul „Friends“, ca şi rolurile din filmele „Bruce Almighty“, „Office Space“ şi „The Good Girl“

 

 

Filmul „Surpriză: vine Polly!“/„Along came Polly“ este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:30.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies