marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De la cicălitor la enervant și periculos, Dennis Qaid este Intrusul

Un film plin de suspans, din seria „în casă cu dușmanul invizibil”.

De la cicălitor la enervant și periculos, Dennis Qaid este Intrusul
Scott (Michael Ealy) și Annie Howard (Meagan Good) cumpără o casă din Napa de la fostul proprietar, Charlie Peck (Dennis Quaid). Charlie explică faptul că soția sa, Ellen, a murit de cancer cu doi ani înainte și că în curând se va muta în Florida pentru a locui cu fiica sa, Cassidy. Scott este imediat iritat de Charlie, care pare excesiv de prietenos cu Annie și continuă să treacă pe la ea neanunțat.
 
Scott și Annie îl invită pe prietenul lor Mike și pe soția acestuia să petreacă noaptea la ei. Când Mike iese afară pentru o țigară, simte că este urmărit. În dimineața următoare, observă o arsură de țigară pe scaunul mașinii sale de lux, care nu era acolo înainte. 


 
Charlie continuă să apară fără invitație; el explică faptul că nu se mută încă în Florida și că stă la hotelul Royal din oraș. Tensiunile cresc între Scott și Annie din cauza răcelii lui Scott față de Charlie și, de asemenea, i se dezvăluie că, înainte de a se căsători, el a înșelat-o cu o colegă.
 
Când un vecin îi spune lui Scott că soția lui Charlie s-a sinucis cu una dintre puștile lui Charlie, Scott îi cere lui Mike să îl investigheze. Între timp, Charlie a dezvoltat o obsesie pentru Annie și începe să o viziteze acasă când Scott nu este acolo. 


 

Un joc de-a șoarecele și pisica ce devine tot mai intrigant și mai periculos, cu un Dennis Quaid care își joacă foarte bine rolul de psihopat.
 
Filmul „Intrusul”/„The Intruder” (2019) este difuzat la Pro Cinema miercuri seară de la ora 22:45.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies