marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bruce Willis și Sarah Jessica Parker, în duet în Zonă de Impact

O peliculă de acțiune din 1993 turnată în Pittsburg, de la începuturile erei de „action man” a lui Willis.

Bruce Willis și Sarah Jessica Parker, în duet în Zonă de Impact
Provenind dintr-o familie de polițiști, Tom Hardy (Bruce Willis) este un detectiv de elită din secția de criminalistică din Pittsburgh. După uciderea tatălui său, el ajunge să se bată cu unchiul lui, având suspiciunea că ucigașul este un alt polițist.
 
Din păcate, teoria lui nu este bine primită în secție, astfel că este retrogradat la serviciul riveran, ca polițist portuar. Enervat că a devenit un „paria” printre colegii săi, Tom ajunge să umble abătut și băut. Dar, odată ce crimele în serie reîncep, el îşi doreşte să-l prindă pe criminal pentru a arăta că a avut dreptate.
 
Din păcate, însă, experiența e una tulburătoare. Practic, în timpul patrulei sale, se descoperă, rând pe rând, cadavrele unor femei frumoase, care încep să plutească pe râu, toate femei cu care Hardy obișnuia să se întâlnească! 


 
Sarah Jessica Parker este joacă rolul partenerei de patrulă a lui Hardy, Jo Christman.
 
Acesta este un thriller polițist în maniera seriei „Dirty Harry”, în special „The Dead Pool” (1988), și amintește și de filme precum „The General's Daughter” (1999). Personal, Bruce Willis a urât acest film, dar fanii lui îl urmăresc și acum cu plăcere, mai ales că are aerul filmului polițist nouăzecist.


 

Filmul „Zonă de impact”/„Striking Distance” (1993) este difuzat la Pro Cinema miercuri seară de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies