marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Bogdan Farcaș și Victoria Raileanu, în Klaus & Barroso, altfel decât îi știi din Clanul și Vlad

O apariție surpriză, alături de Micutzu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin și alții.

Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Bogdan Farcaș și Victoria Raileanu, în Klaus Barroso, altfel decât îi știi din Clanul și Vlad
În cel mai nou film românesc lansat în cinematografe, „Klaus & Barroso”, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Bogdan Farcaș și Victoria Raileanu figurează pe afiș alături de alte nume cunoscute, schimbând partiturile dramatice cu care ne-au obișnuit în serialul „Clanul” sau în „Vlad” cu cele comice, orchestrate de regizorul Bogdan Theodor Olteanu.
 
Șerban Pavlu este Maxi, un tip credul și adept al teoriilor conspirației și locuiește deasupra clubului unde are loc petrecerea clandestină dată de barman (Adrian Nicolae) și de fratele lui, bodyguard (Cosmin Nedelcu Micutzu), fără știrea patronilor, pentru a face rost rapid de bani.


 
În timpul party-ului, care e o petrecere a burlacilor data pentru Vlad (Carol Ionescu), dansatoarea Alis (Mădălina Craiu) e jignită, patroana Vera (Victoria Raileanu) este furioasă, Maxi strică atmosfera, iar apariția unor invitați nepoftiți (Alin Florea, Cătă Nicolau, Bogdan Farcaș și alții) riscă să transforme totul într-un dezastru.


 
„Maxi e vecinul băgăreț, conspiraționist de serviciu, curios, oportunist, pe care cred că-l cunoaștem cu toții din viața reală, de zi cu zi. Rezumând în trei cuvinte, e băgăcios, curios și un pic nebun”, spune Șerban Pavlu despre personajul său din „Klaus & Barroso”, într-un interviu acordat celor de la Cinemagia. „Scenariul mi se pare foarte funny, într-un sens care este foarte puțin vulgar și mai smart decât suntem noi obișnuiți. (…) E un film de comedie pentru toată familia, este o comedie de situație realizată exclusiv cu actori profesioniști.”



 

Viitorul mire este interpretat de Carol Ionescu, fiul actriței Magda Catone și al regretului actor Șerban Ionescu.
 
Filmul „Klaus & Barroso” rulează în cinematografele din toată țara din 16 ianuarie.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies