marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kit Harington vorbește despre iadul prin care a trecut după ce a jucat în serialul Game of Thrones

După încheierea filmărilor, tânărul actor s-a internat într-o clinică de reabilitare, unde a aflat că suferă de ADHD.

Kit Harington vorbește despre iadul prin care a trecut după ce a jucat în serialul Game of Thrones
Kit Harington a fost diagnosticat cu tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) în timp ce se afla la dezintoxicare în 2019. Actorul a dezvăluit, de asemenea, iadul prin care a trecut după ce a jucat în serialul „Game of Thrones”, cauzat în parte faimei atinse datorită personajului Jon Snow.
 
Kit Harington, în vârstă de 37 de ani, care are doi copii cu soția sa și colega de platou din „Game of Thrones”, Rose Leslie, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit că a fost șocat să afle că are ADHD la o clinică de dezintoxicare din SUA, unde s-a internat la finalul filmărilor, când a avut timp să-și dedice mai mult timp și să scape odată de problema lui cu alcoolul.


 
Într-o avanpremieră a podcastului „The Hidden 20%, cu antreprenorul autist și cu ADHD Ben Branson, Kit Harington a povestit: „Când am fost la dezintoxicare în America, am fost diagnosticat cu ADHD. Problema a fost că atunci nu eram prea social. Nimic nu-mi plăcea mai mult decât să beau singur, pentru că mă scotea din mine însumi, mă scotea din acel spațiu mental, mă scotea instantaneu din acea anxietate“, a mărturisit cel pe care rolul lui Jon Snow în Game of Thrones l-a transformat într-un personaj recognoscibil pentru milioane de fani din întreaga lume, dar care a dus și la un infern personal, din cauza modului în care i-a fost afectată sănătatea mintală.
 
„Oamenii mă tratau ca pe un personaj, că pe un erou curajos și bun. Dar în viața mea, personal, nu am simțit deloc așa ceva. Și asta cred că mi-a lăsat un fel de cicatrice psihologică. Beam foarte mult. Devenisem dependent de alcool și ascundeam lucruri de tot felul. Ceea ce era opusul personajului meu”, a declarat actorul, care pregătește un spin-off al serialului, axat pe viața lui Jon Snow după evenimentele care au marcat sfârșitul „Game of Thrones”.


 
Când a terminat de filmat serialul, Kit Harington a avut „un fel de cădere nervoasă, în care totul a devenit prea mult”, iar lucrurile au escaladat atunci când a interpretat un alcoolic în piesa „True West” a lui Sam Shepard, jucată la Londra între 2018 și 2019. „M-am confundat foarte mult cu noul personaj, în acel moment. Nu știam cu adevărat dacă era meu ori el. Beam continuu în timp ce jucam un alcoolic. A fost cea mai proastă perioadă! În timpul acelei piese am simțit cum mă prăbușesc și le-am spus oamenilor din jurul meu prin ce treceam și, în cele din urmă, am luat măsuri”.
 
FOTO: Profimedia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies