marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Decizie soc pentru Disney: anuleaza super productia lui Johnny Depp. Pe ce film arunca studiourile 300 de milioane de dolari

Granzii de la Walt Disney au anulat in acest weekend unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale studiourilor din ultimii ani.

Decizie soc pentru Disney: anuleaza super productia lui Johnny Depp. Pe ce film arunca studiourile 300 de milioane de dolari

Veste dezastruoasa pentru Johnny Depp si iubitorii de westernuri: filmul extrem de anticipat peste ocean The Lone Ranger (Calaretul singuratic) a fost anulat de cei de la Disney anunta deadline.com.


Motivul? E criza iar filmul ar fi urmat sa coste 275 milioane de dolari cu mult peste ce planuiau studiourile sa arunce pe productie. Decizia este cu atat mai socanta cu cat Disney se lauda cu 4 din cele 10 filme cu cele mai mari incasari din istorie iar Johnny Depp a avut rolul principal in 3 din ele.
 

The Lone Ranger este o figura extrem de populara in peisajul eroilor in America iar Johnny Depp era foarte incantat de implicarea in acest proiect unde urma sa lucreze cu regizorul Gore Verbinski, care a realizat primele trei filme din seria Piratilor din Caraibe. Se pare ca cei de la Disney au intrat in conflict cu producatorul Jerry Bruckheimer care este si el implicat in film. Lovitura este cu atat mai mare pentru Disney cu cat, Jerry Bruckheimer care a produs pentru studiouri cele 4 hituri din seria Piratilor ar refuza colaborarea pentru a cincea parte din franciza. Si aici situatia lui Johnny Depp este incerta.



The Lone Ranger era initial programat sa apara pe 21 decembrie 2012 iar regizorul Gore Verbinsk il gandise ca pe o noua serie, insa pretentiile sale financiare i-au facut pe cei de la Disney sa puna piciorul in prag. Reprezentantii studiourilor cred ca pe timp de criza  investitia intr-un western este un mare risc, mai ales dupa ce au asistat la esecul Cowboys & Aliens al celor de la Universal. Studioul incearca de pe acum sa-si minimizeze pierderile, renuntand la proiectele faraonice.


Disney are de furca deja cu cateva filme extrem de costisitoare a caror lansare va avea loc in 2012-2013 : SF-ul John Carter a carui buget a explodat la 300 de milioane de dolari si Oz The Great and Powerful ( cu Mila Kunis si James Franco) ale carui costuri sunt estimate la 200 de milioane de dolari si la care se filmeaza in aceasta perioada. Recent a fost eliberat un trailer pentru filmul John Carter - unul dintre cele mai riscante pariuri ale celor de la Disney.


 

Johnny Depp crede ca situatie se poare redresa: "Hai sa vedem cum se aseaza lucrurile pana luni" transmite el, din Europa. "Inca e posibil sa mergem mai departe." Variety scrie ca Disney s-ar putea razgandi daca Gore Verbinski accepta sa faca filmul cu 100 de milioane de dolari mai putin.

 
The Lone Ranger era anuntat drept un western exploziv. 6 politisti texani sunt atacati de o banda de criminali condusa de Butch Cavendish. Dupa atac, un indian, Tonto (Johnny Depp) ajunge la locul crimei si il descopera pe singurul supravietuitor, John Reid (Armie Hammer), omul care i-a salvat viata in trecut. Tonto il ajuta pe Reid care isi acunde identitatea si sub numele de The Lone Ranger porneste in cautarea razbunarii.
 
 



 


Galerie foto


Modifică setările cookies