marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De nerecunoscut. Juram ca Johnny Depp este in aceasta poza in rolul unui vampir de 200 de ani. Te provocam sa-l ghicesti!

La cateva zile dupa ce a surprins pe toata lumea cu transformarea sa pe platourile de la urmatorul sau film Dark Shadows, Johnny Depp apare in prima imagine oficiala din pelicula lui Tim Burton.

De nerecunoscut. Juram ca Johnny Depp este in aceasta poza in rolul unui vampir de 200 de ani. Te provocam sa-l ghicesti!

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI EXCENTRICE ROLURI ALE LUI JOHNNY DEPP

Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Christopher Lee, Chloe Moretz si Eva Green sunt starurile care isi vor face aparitia in horrorul-gotic inspirat din serialul TV  cu acelasi titlu "Dark Shadows" creat de Dan Curtis si popular in SUA in anii '60, '70. Entertainment Weekly are deja prima imagine oficiala de promovare a filmului regizat de Tim Burton. Johnny Depp  in rolul lui Barnabas Collins a fost insa cu greu depistat in imagine pana si de cei mai mari fani ai sai.


Depp joaca rolul unui vampir care are peste 200 de ani.  "Inca de cand eram mic, plecam in fuga de la scoala sa-l vad pe Jonathan Frid in rolul lui Barnabas Collins in Dark Shadows. M-a bantuit mult timp" a dezvaluit actorul pentru sursa citata. Depp se chinuie de multi ani sa-l aduca la viata din nou pe vampirul Barnabas Collins.


In 1752 Joshua si Naomi Collins, alaturi de fiul lor Barnabas pleaca din Liverpool pentru a-si face o viata in America. Insa nici daca au traversat oceanul nu au putut sa scape de blestemul aruncat asupra familiei lor. Dupa 20 de ani, Barnabas (Johnny Depp)  are lumea la picioare sau cel putin pe cei din orasul Collinsport, Maine. Este bogat, puternic si un adevarat playboy, insa face greseala de a-i rupe inima lui Angelique Bouchard (Eva Green). O adevarata vrajitoare, Angelique il blesteama cu o soarta mai rea decat moartea: il transforma in vampir si il ingroapa de viu. Doua secole mai tarziu, Barnabas este eliberat din mormantul sau si se vede "trezit la viata" intr-o lume schimbata complet in 1972. Se intoarce la vila sa din Collinwood  pe care o gaseste in ruina. Filmul va fi lansat pe 11 mai 2012.





Galerie foto


Modifică setările cookies