marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Demi Moore își sfidează cu grație vârsta. La aproape 60 de ani, pare de-o seamă cu fiicele ei

Actrița ar putea reedita oricând pelicula „Striptease“, având o formă fizică de invidiat.

Demi Moore își sfidează cu grație vârsta. La aproape 60 de ani, pare de-o seamă cu fiicele ei
Demi Moore demonstrează încă o data că își merită pe deplin statutul de superstar, afișând un trup ireal la cei aproape 60 de ani. E drept că actrița este adepta chirurgiei estetice și că multă vreme s-a luptat cu greutatea, apelând la bisturiu pentru liposucții, ridicare de fese și eliminarea grăsimii din jurul genunchilor, dar de ani buni are un regim de viață strict, face mult sport și se menține la o greutate… adolescentină.

 
Chiar deunăzi i-a urat fiicei sale, Rumer, „La mulți ani!“, la împlinirea celor 34 de ani, postând o fotografie mai veche cu ele două, de pe vremea când Rumer era copil. Și, făcând o comparație între poza de arhivă și cea realizată recent în vacanța din Grecia, nu vedem prea multe diferențe.

 
Ba chiar privind la fotografia cu Rumer Willis, am putea spune că Demi Moore o concurează la capitolul siluetă și seducție. Nici nu-i de mirare, de vreme ce, în ultima vreme, fosta soție a lui Bruce Willis s-a fotografiat mai mult în costume de baie, multe dintre ele parte a propriei sale linii, realizate în colaborare cu o firmă consacrată din Statele Unite.

 
De notat că ea era angrenată în producția „The Substance“, unde juca alături de Margaret Qualley și Ray Liotta, ale cărei filmări au fost sistate după ce acesta din urmă a decedat subit, în timp ce se afla în camera sa de hotel.

FOTO: Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies