marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 60 de ani, Michelle Yeoh s-a căsătorit cu fostul boss de la Ferrari

Starul din multipremiata „Everything, Everywhere, All At Once“ și-a oficializat relația cu John Todt, după 19 ani de logodnă.

La 60 de ani, Michelle Yeoh s-a căsătorit cu fostul boss de la Ferrari
La 60 de ani, Michelle Yeoh a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a-i spune „Da“ lui John Todt, fostul CEO de la Ferrari, la 19 ani de la momentul în care a fost cerută de soție. Mai exact, după 6.992 de zile trăite împreună, după cum ei înșiși au ținut să precizeze.
 
Fericita veste a fost anunțată de pilotul brazilian Felipe Massa pe Instagram. Massa a împărtășit câteva fotografii de la ceremonie, precum și o frumoasă felicitare care a subliniat povestea lor de dragoste. „Ne-am întâlnit la Shanghai pe 4 iunie 2004. Pe 26 iulie 2004, J.T. a cerut-o în căsătorie pe M.Y., iar ea a spus DA!. Astăzi, după 6.992 zile, pe 27 iulie 2023, la Geneva, înconjurați de familia și prietenii iubitori, suntem atât de fericiți să sărbătorim acest moment special împreună!“.



 
Fost câștigătoarea a titlului de Miss World Malaezia și-a adus la nuntă și iconicului Oscar, primit pentru prestația din „Everything, Everywhere, All At Once“, statuia de aur fiind vizibilă în mai multe fotografii.


 
Totodată, Michelle Yeoh a fost fotografiată purtând două ținute diferite: o rochie de culoare bej, cu un corset cu ornamente aurii, și un compleu ecru, format din cămașă din mătase și fustă cu volane, purtată cu încălțăminte cu platformă.
 
Michelle Yeoh va împlini pe 6 august vârsta de 61 de ani.
 
FOTO: Instagram, Profimedia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies