marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Câștigă 1.000 de lei pe săptămână cu FILMUL de luni!

Cum ar fi să poți alege și ce film vezi la TV, și să câștigi un premiu? Uite cum poți face asta.

Câștigă 1.000 de lei pe săptămână cu FILMUL de luni!
În fiecare săptămână, telespectatorii PRO CINEMA pot alege filmul pe care îl urmăresc luni seară, de la 20:30. Tot ce trebuie să facă este să scaneze codul QR de pe ecran sau să acceseze platforma rocinema.ro/alegefilmul, unde pot opta pentru una dintre cele trei pelicule disponibile. Fiecare persoană care votează filmul câștigător intră automat în tragerea la sorți pentru premiul săptămânal de 1.000 de lei și 5 abonamente VOYO.
 
Dacă luni, 24 iulie, cei de acasă au urmărit „Desperate Measures – Măsuri disperate“, drept rezultat al voturilor extrem de strânse, pentru lunea următoare, adică pe 31 iulie, de la 20:30, telespectatorii pot alege între peliculele: „Amnezia“/„Hardwired“, „Jasmine e tristă“/„Blue Jasmine“ și „Destul!“/„Enough“.
 
Iubitorii de adrenalină pot opta pentru „Amnezia“/„Hardwired“, un film palpitant care urmărește povestea lui Luke Gibson, personaj interpretat de Cuba Gooding Jr., cunoscutul actor premiat cu Oscar. În urma unui accident, protagonistul se alege cu leziuni grave ale creierului, dar o corporație îi va implanta un cip pentru a-i salva viața. Amnezia lui Luke va fi vindecată, însă bărbatul va descoperi motivele necurate din spatele companiei salvatoare și va înfrunta persoana din spatele acestei corporații.
 
Cei care preferă comediile-dramă pot vota „Jasmine e tristă“/„Blue Jasmine“, o capodoperă cinematografică nominalizată și premiată la Oscar. Pelicula o are în centru pe Jasmine, interpretată de Cate Blanchett, membră a societății de aristocrați din New York. În urma decesului soțului ei Hal, jucat de Alec Baldwin, Jasmine se mută la Ginger, sora ei care locuiește într-un apartament modest din San Francisco. Protagonista este depresivă și instabilă din punct de vedere emoțional, însă existența ei va fi animată de Dwight, un diplomat cu care va trăi o frumoasă poveste de dragoste.
 
Telespectatorii care ar alege oricând un thriller în detrimentul altui gen de film pot vota „Destul!“/„Enough“, cu Jennifer Lopez în rolul principal. Producția spune povestea lui Slim, o femeie obișnuită, care se îndrăgostește de Mitch, personaj interpretat de Billy Campbell, un om de afaceri puternic. După nașterea fiicei lor, Mitch își va arăta adevărata față, guvernată de violență și teroare. Temându-se pentru viața ei și a fiicei sale, Slim va duce un puternic război psihologic și va încerca să scape de fostul ei soț odată pentru totdeauna.
 
Alege filmul de luni, la PRO CINEMA!

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies