marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Semne de pace? Brad Pitt și Angelina Jolie încearcă să ajungă la o înțelegere 

După dispute aprinse și un proces pe rol, cei doi actori ar putea ajunge la un consens în legătură cu o podgoria pe care au cumpărat-o în Franța.

Semne de pace? Brad Pitt și Angelina Jolie încearcă să ajungă la o înțelegere
Deși au divorțat cu ani în urmă, Brad Pitt și Angelina Jolie continuă să se certe în instanță pentru controlul asupra Château Miraval, o proprietate pe care au cumpărat-o în sudul Franței și care include o podgorie.
 
În urmă cu câteva săptămâni s-a aflat că fosta companie de investiții a Angelinei Jolie îl acuză pe Brad Pitt că a „decopertat“ și „jefuit“ Château Miraval pentru a recăpăta controlul asupra proprietății, iar vedeta „Maleficent“ îi cere actorului daune de 350 de milioane de dolari. Acum, însă, se pare că fostul cuplu dă semne că ar ajunge la un armistițiu.
 
Potrivit site-ului DailyMail, Brad Pitt și Angelina Jolie vor să ajungă la o înțelegere extrajudiciară pentru a evita un proces, așa că au ales un mediator pentru a evita să îi pună unul împotriva celuilalt.
 
De asemenea, s-a aflat că actorul de la Hollywood a numit un administrator interimar pentru a-și proteja afacerea cu vinuri.


 
Brad Pitt și Angelina Jolie au cumpărat podgoria în 2008 și chiar s-au căsătorit acolo în cadrul unei ceremonii intime în 2014, însă abia în 2013 au decis să înceapă afacerea de vinificație.
 
Când fostul cuplu a divorțat în 2019, Jolie a vrut să iasă din afacerea cu vinuri, așa că a început să caute opțiuni de cumpărare, iar Brad Pitt a descoperit printr-un comunicat de presă că Jolie și-a vândut partea ei unui „oligarh rus“, pe care Pitt îl refuzase anterior.
 
Pitt a intentat în cele din urmă un proces împotriva lui Jolie în februarie 2022, susținând că aceasta l-a privat „de dreptul de a se bucura de casa sa și de a supraveghea afacerea pe care a dezvoltat-o de la zero“.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies