marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tori Spelling, Donna din serialul Beverly Hills, a ajuns să locuiască într-o rulotă cu copiii săi

Divorțul de Dean McDermott, fiica lui Aaron Spelling a ajuns, practic, pe drumuri.

Tori Spelling, Donna din serialul Beverly Hills, a ajuns să locuiască într-o rulotă cu copiii săi
Nu știm cum de fiica lui Aaron Spelling a ajuns din prințesa răsfățată la mama cu cinci copii din parcul cu rulote. Dar cert e că mariajul său de 17 ani cu Dean McDermott scârțâia de 10 ani încoace și numai tenacitatea ei i-a făcut să rămână împreună – plus fiecare sarcină care pecetluia încă o împăcare temporară.
 
Astfel, Tori Spelling și Dean McDermott, care la un moment dat au avut și propriul reality show care a rulat pe micile ecrane, au ajuns să aibă cinci copii: pe Liam (16), Stella (15), Hattie (11), Finn (10) și Beau (6). Copii care astăzi locuiesc împreună cu ea într-un parc de rulote.


 
Publicația americană „The New York Post“ a obținut o serie de fotografii cu actrița din serialul „Beverly Hills 90210“ din care reiese că, după ce a plecat cu copiii din căminul conjugal și a stat o vreme la un motel, acum s-a mutat cu ei într-un camping, unde stă la rulotă, gătește la plita cu butelie, mănâncă la o masa pliantă și se gospodărește cum poate, făcând mari economii.



 

 
O viață care pare ireală pentru fiica magnatului de televiziune Aaron Spelling, cunoscut regizor și producător pentru serialele „Beverly Hills 90210“, „Charlies Angels“, „Love Boat“ și „Dynasty“.



 
Ajunsă la vârstă de 50 de ani, Tori Spelling nu pare schimbată fizic, însă e măcinată de probleme, postând online că toți copiii ei se recuperează din cauza intoxicației cu mucegai suferită la motel: "Avem nevoie de o casă!". Asta în timp ce mama sa, Candy Spelling, a moștenit cea mai mare parte din averea de 600 de milioane de dolari, din care lui Tori i-au revenit doar 800.000 de dolari.
 
Fanii serialului „Beverly Hills 90210“ îl pot urmări și pe VOYO.

FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies