marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dezamăgită: Reese Witherspoon nu și-a imaginat niciodată că va divorța din nou

Actrița a anunțat că se desparte de Jim Toth, o situație complet neașteptată și pentru fani, și pentru familie.

Dezamăgită: Reese Witherspoon nu și-a imaginat niciodată că va divorța din nou
La doar câteva zile după ce și-a sărbătorit cea de-a 47-a aniversare, actrița Reese Witherspoon a anunțat într-o postare pe Instagram despărțirea de Jim Toth, cel de-al doilea soț și tatăl fiului ei cel mic, Tennessee, după 11 ani de căsnicie.
 
În declarația lor, cuplul a recunoscut că decizia de a divorța a fost o lovitură emoțională pentru amândoi, având în vedere afecțiunea pe care continuă să o aibă unul pentru celălalt și satisfacțiile pe care viața de familie le-a oferit-o în ultimul deceniu.
 
Cuplul și-a încheiat povestea de dragoste în cei mai „amiabili“ termeni posibili, potrivit declarațiilor unor surse apropiate actriței. „Nu există niciun fel de dramă, ei vor continua să îl crească pe Tennessee în deplină cordialitate“, au declarat acestea pentru revista „People“. Cu toate acestea, starul hollywoodian se pare că îi este greu să se acomodeze cu revenirea la burlăcie, deplângând în sfera sa privată eșecul unui proiect de viață în care își punea toate speranțele. „Este foarte dezamăgită și supărată. Reese Witherspoon și-a anunțat intenția de a divorța, o situație complet neașteptată pentru actriță în urmă cu doar câțiva ani.“


 
Cei doi ar fi sărbătorit cea de-a 12-a aniversare de nuntă, având în vedere că actrița premiată cu Oscar și agentul, printre ai cărui clienți se numără Scarlett Johansson și Matthew McConaughey, s-au cunoscut în 2010, la scurt timp după ce Reese a pus capăt logodnei sale cu actorul Jake Gyllenhaal, iar un an mai târziu s-au căsătorit pe proprietatea ei din Ojai, California.

Așa cum s-a precizat în nota pe care au publicat-o pentru a-și confirma viitorul divorț, fostul cuplu se concentrează în special pe nevoia de a-l proteja emotional pe fiul lor în vârstă de 10 ani.
 
„Prioritatea noastră principală este fiul nostru și întreaga noastră familie în timp ce navigăm în următorul capitol al vieții noastre. Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare și sunt extrem de personale“, se arată într-o parte a mesajului, în care se cere, de asemenea, ca intimitatea lor să fie respectată în mijlocul acestor vremuri complicate.
 
Reese Witherspoon mai are doi copii, pe Ava (23 de ani) și pe Deacon (19 ani), din prima căsătorie cu actorul Ryan Phillippe.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies