marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Diane Keaton, Susan Sarandon și Robert De Niro pun de-o „Nuntă cu peripeţii“

Ce se întâmplă când doi foști soți sunt obligați să se revadă la căsătoria fiului lor? Speră să fie decenți și să nu iasă cu scântei

Diane Keaton, Susan Sarandon și Robert De Niro pun de-o Nuntă cu peripeţii
O familie numeroasă, cu multe aparenţe de salvat, părinţi adoptivi divorţaţi şi o viitoare mamă vitregă foarte geloasă nu poate aduce decât încurcături, în comedia plină de culoare „Nuntă cu peripeţii“/„The Big Wedding“ (2013).
 
Ziua nunţii ar trebui să fie cea mai fericită pentru miri, însă atunci când mama, Diane Keaton, este la cuţite cu tatăl, Robert De Niro, şi cu noua lui iubită, Susan Sarandon, iar preotul este nimeni altul decât comedianul Robin Williams, lucrurile nu au cum să decurgă conform planului.Dar, cu toți ochii ațintiți pe ei, familia Griffin trebuie să facă față situațiilor hilare cu care se confruntă, preferabil fără a se ucide între ei.
 
Katherine Heigl, cea care interpretează rolul fiicei răzvrătite, s-a declarat extrem de încântată de colaborarea cu aceşti actori de Oscar. “Am avut multe de învăţat de la ei. Improvizau enorm spunând ce simţeau şi ce gândeau în momentul fimării unei scene. Atunci dădeau cele mai strălucite replici, o dovadă incontestabilă a talentului, experienţei, înţelepciunii şi geniului lor. Nu toţi putem face asta“, a spus Heigl.

În distribuție mai apar şi alţi tineri actori talentaţi ca: Ben BarnesAmanda Seyfried sau Topher Grace.
 
 
 

Filmul „Nuntă cu peripeţii“/„The Big Wedding“ (2013) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies