marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În luna îndrăgostiților, PRO Cinema îți aduce cele mai HOT seri

Dacă e februarie, avem seri romatice, cu filme de dragoste care vor încinge atmosfera, dar și seri de acțiune, când adrenalina îți va ridica pulsul la maximum.

În luna îndrăgostiților, PRO Cinema îți aduce cele mai HOT seri
În luna februarie, PRO Cinema va difuza o serie de filme numai bune de urmărit alături de persoana iubită. Premiere de box office, comedii romantice, dar și pelicule de acțiune – toate acestea se pot vedea în luna îndrăgostiților la PRO Cinema.

De Sfântul Valentin, începând cu ora 20:30, telespectatorii vor putea urmări clacisul film „Laguna albastră“, care spune povestea a doi copii părăsiți pe o insulă tropicală, care ajung să se îndrăgostească odată cu schimbările fizice și emoționale de care au parte. În continuarea serii, fanii celebrei povești de dragoste dintre Anastasia Steele și Christian Grey vor putea urmări „Cincizeci de umbre întunecate“/„Fifty Shades Darker“. Filmul urmărește încercările celor doi protagoniști de a-și reclădi relația într-un univers al secretelor, minciunilor și intrigilor.

 
Pe 24 februarie, în ziua de Dragobete, telespectatorii vor putea urmări continuările celor două producții: „Laguna albastră“ și „Cincizeci de umbre întunecate“. De la ora 20:30, pasionații de filme vor putea trăi alături de Richard și Lilli toate sentimentele unei iubiri tinere, în „Întoarcerea la laguna albastră“, iar de la ora 22:30, „Cincizeci de umbre descătușate“/„Fifty Shades Freed“.


 
În februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:30, PRO Cinema va difuza comedii romantice. Printre titluri se numără Nuntă cu peripeții, „Mireasa e iubita mea!“, „Iubitul meu se însoară“ și „Hitch -consilier în amor“. Peliculele cinematografice au în distribuție actori celebri, precum Will Smith, Cameron Diaz, Julia Roberts, Eva Mendes, Michelle Monaghan și Patrick Dempsey.

 
Amatorii de filme de groază și acțiune vor putea urmări capitolele seriei „Resident Evil“ în fiecare miercuri seară, de la ora 22:30. Filmele urmăresc un grup de persoane ce luptă contra oamenilor transformați în zombie.



Galerie foto


Modifică setările cookies