marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Diane Lane, Dakota Fanning și Danielle Macdonald, un trio tulburător în drama O lume de secrete, produsă de Frances McDormand

Dispariția unor copii duce pe urmele a două femei, acuzate în trecut de moartea unui minor.

Diane Lane, Dakota Fanning și Danielle Macdonald, un trio tulburător în drama O lume de secrete, produsă de Frances McDormand
Ronnie Fuller (Dakota Fanning), în vârstă de 18 ani, și Alice Manning (Danielle Macdonald) tocmai au fost eliberate din centrul pentru minori, după ce au executat 7 ani pentru răpirea și uciderea nepoatei bi-rasiale a primului judecător de culoare al comitatului. Când este întrebată despre crimă, Alice insistă continuu că este nevinovată, o victimă a mașinațiunilor lui Ronnie. 
 
Într-un flashback, le vedem pe fete mergând acasă de la o petrecere la piscină, când Ronnie vede copilul nesupravegheat într-un cărucior pe o verandă. În ciuda rugăminților lui Alice de a nu o face, Ronnie ia copilul și fuge cu el, insistând în fața lui Alice că pot avea mai multă grijă de copil și că acum este al lor.
 
În prezent, Ronnie lucrează la un magazin din oraș, în timp ce Alice își petrece cea mai mare parte a zilelor plimbându-se aparent fără țintă, mâncând junk food, dar mințind și spunându-i mamei sale că își caută un loc de muncă. În secret, Alice visează să devină celebră într-un reality TV, așa că exersează mereu un discurs despre faptul că este o "victimă" a sistemului judiciar.


 
Mama lui Alice, Helen Manning (Diane Lane), este învățătoare la școala primară și mereu este critică la adresa fiicei sale. Ba mai mult, într-un alt flashback vedem că, înainte de răpire, Alice și Ronnie au fost forțate să iasă împreună și să meargă la petrecerea de la piscină de către Helen, care o prefera mereu pe Ronnie.


 
Declicul se produce când, la două săptămâni după ce au fost eliberate, fiica bi-rasială a unui cuplu dispare în mod misterios dintr-un magazin, chiar de lângă părinții ei. Și, cu antecedentele lor, tinerele devin primele suspecte în acest nou caz de dispariție. Iar Ronnie încearcă s-o facă din nou pe Alice să pară vinovată…
 
Filmul este realizat după romanul polițist din 2004 „Every Secret Thing”, scris de Laura Lippman, ale cărui drepturi au fost cumpărate de actrița Frances McDormand, care a devenit producătoarea peliculei.



 


Filmul „ O lume de secrete”/„Every Secret Thing” este difuzat la Pro Cinema duminică seară de la ora 22:45.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies