marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar 2024: Nu există Ken fără Barbie!

Ryan Gosling e stupefiat că el a primit o nominalizare la Oscar pentru filmul „Barbie”, în schimb protagonista Margot Robbie a fost lăsată pe dinafară.

Oscar 2024: Nu există Ken fără Barbie!
Cea mai de succes producție de box-office de anul trecut nu este și cea mai îndrăgită de criticii de film care au făcut nominalizările pentru Oscarurile de anul acesta. Așa se face că numele lui Margot Robbie, cea care a intrat perfect în rolul super-păpușii „Barbie”, nu figurează pe lista actrițelor nominalizate pentru Oscar la trofeul pentru cea mai bună interpretare feminină în rol principal, cu toate că filmul a primit alte 8 nominalizări.
 
În schimb, Ryan Gosling, partenerul ei din film și interpretul păpușii masculine Ken, a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor în rol secundar. Gosling s-a arătat foarte dezamăgit că, în ciuda succesului peliculei, tocmai actrița Margot Robbie și regizoarea Greta Gerwig nu au fost nominalizate la Oscar.



Nu există Ken fără Barbie și nu există filmul «Barbie» fără Greta Gerwig și Margot Robbie, cele două persoane responsabile pentru acest film, care a făcut istorie și a fost celebrat la nivel mondial. Nicio recunoaștere nu ar fi posibilă pentru nimeni din acest film fără talentul, curajul și geniul lor“, a spus revoltat Ryan Gosling. „În ciuda tuturor lucrurilor, adică nimic altceva decât niște păpuși fără suflet, îmbrăcate sumar, ne-au făcut să râdem, ne-au frânt inimile, au făcut istorie. Munca lor ar trebui recunoscută alături de ceilalți merituoși nominalizați“, a mai spus cel care i-a dat viață lui Ken în pelicula „Barbie”.


 
„Sunt extrem de onorat să fiu nominalizat de colegii mei alături de alți artiști remarcabili, într-un an cu atât de multe filme grozave. Nu am crezut niciodată că voi spune asta, dar sunt incredibil de onorat și mândru că am primit asta pentru portretizarea unei păpuși din plastic numită Ken“, a încheiat Ryan Gosling.


 
Filmul „Barbie” numără deja 125 de premii și 381 de nominalizări în circuitul hollywoodian și a adus venituri de aproape 1,5 miliarde de dolari la nivel global, dintre care peste 600 de milioane de dolari doar în Statele Unite și Canada.


FOTO: Profimedia


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies