marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Dornan, spitalizat cu un posibil atac de cord

Actorul a trebuit să fie internat după ce a suferit simptomele unui atac de cord în timpul unei călătorii recente în Portugalia.

Jamie Dornan, spitalizat cu un posibil atac de cord
Jamie Dornan a trecut printr-o experiență traumatizantă în timp ce se afla în Portugalia, acuzând niște simptome asemănătoare unui atac de cord, provocate de contactul cu niște omizi toxice.
 
Problema de sănătate a actorului din „Fifty Shades of Grey” a fost făcută publică de prietenul său, Gordon Smart, care a trecut printr-o experiență similară, fiind și el luat de urgență de pe un teren de golf și transportat la un spital, cu aceleași simptome.
 
În timp ce a apărut în cadrul podcastului BBC „The Good, the Bad and the Unexpected”, Gordon Smart a dezvăluit că inițial a crezut că problemele lor de sănătate au fost cauzate de faptul că au băut prea mult cu o seară înainte. Spre surprinderea lor, li s-a spus că simptomele lor au fost cauzate de contactul cu niște omizi procesionare, care sunt cunoscute ca fiind toxice. Omizile de molie procesionară a pinului au mii de peri minusculi care conțin o proteină iritantă, ce poate provoca iritații dureroase ale pielii, ochilor și gâtului.


 
La doar o zi după ce și-a început vacanța, Smart a dezvăluit că a simțit „furnicături în mâna stângă și furnicături în brațul stâng” care l-au făcut să creadă că este „semnul începutului unui atac de cord”. „Sunt o persoană destul de sănătoasă, dar odată ce începi să crezi că ai un atac de cord, ești destul de sigur că te convingi singur că ai unul”, a spus el.
După ce a fost sub supraveghere medicală, Smart a fost externat. La întoarcerea la hotel, el l-a văzut pe Jamie Dornan conectat la un echipament medical. „Jamie a spus: «Oh, Doamne, Gordon, la aproximativ 20 de minute după ce ai plecat, mi-a amorțit brațul stâng, mi-a amorțit piciorul stâng, mi-a amorțit piciorul drept și m-am trezit în spatele unei ambulanțe»“, și-a amintit Smart.
 
„Se pare că există omizi pe terenurile de golf din sudul Portugaliei, unele care chiar au omorât câinii oamenilor și au provocat atacuri de cord la bărbați de 40 de ani. Noi am dat peste aceste omizi procesionare păroase și am fost foarte norocoși că am scăpat cu viață din asta. Deci asta este povestea mea; vestea bună este că nu a fost o supradoză de cofeină, nu a fost o mahmureală, ci o omidă otrăvitoare, toxică“, a adăugat el.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies