marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rupert Grint din Harry Potter o întâlnește pe Emily Blunt în Punct ochit, punct iubit

Scuturându-se de emblematicul său Ron Weasley, eroul din filmul cu mici și mari vrăjitori, Rupert Grint mai pune o cărămidă la cariera sa de actor matur odată cu această comedie britanică despre spioni.
Rupert Grint din Harry Potter o întâlnește pe Emily Blunt în Punct ochit, punct iubit
În pelicula „Punct ochit, punct iubit”, Rupert Grint îl întâlnește pe Bill Nighy, care joacă rolul lui Victor Maynard, un asasin singuratic între două vârste, care trăiește pentru a o mulțumi pe dificila lui mamă, (Eileen Atkins). Și, deși are reputația că este de o eficiență letală, ca nimeni altul, în realitate abilitățile sale sunt șovăielnice.
 
Rutina lui profesională se duce pe apa sâmbetei când se trezește atras fără scăpare de o tânără care ar fi trebuit să fie următoarea lui țintă, Rose (Emily Blunt). Așa că îi cruță viața și se alege și cu un ucenic nedorit, Tony (Rupert Grint), care, ca și Rose, e convins că Victor este un detectiv privat.



 

 
Cu amândoi aflați la ananghie, Victor îi ia sub protecția sa pe cei doi tineri, care nu scapă fără urmăriri și peripeții. Căci clientul (Rupert Everett) care o voia moartă pe Rose e nemulțumit și vrea, totuși, ca jobul să fie dus la bun sfârșit.



 


 
Filmul „Punct ochit, punct iubit”/„Wild Target” (2010) este difuzat la Pro Cinema marți seară de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies