marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guillermo del Toro a trăit o experiență paranormală într-un hotel din Scoția

Regizorul mexican se află acolo pentru a filma „Frankenstein”, însă a avut parte de o experiență paranormală într-un hotel foarte vechi.

Guillermo del Toro a trăit o experiență paranormală într-un hotel din Scoția
Guillermo del Toro a fost speriat de o fantomă „furioasă” în timp ce era cazat la un hotel din Scoția. Regizorul de la Hollywood a filmat noul său film „Frankenstein” în Aberdeen și s-a cazat în camera „cea mai bântuită” a unui hotel vechi, după ce un membru al echipei sale s-a mutat pentru că era îngrozit de întâmplările macabre.

Prin intermediul unei postări pe X (Twitter) , regizorul mexican a scris: „În timp ce sunt în Aberdeen, stau într-un hotel vechi din anii 1800. Sunt în cea mai bântuită cameră din el - care a fost eliberată în această dimineață de unul dintre producătorii noștri. Întâmplări electrice și fizice ciudate l-au speriat și l-au determinat să plece cât mai repede posibil. Rămâneți pe recepție, dacă se întâmplă ceva vă voi anunța”.




 
Ulterior, acesta le-a spus urmăritorilor săi că nu a asistat la niciun fenomen ciudat, dar a decis să nu doarmă în cameră din cauza atmosferei „opresive”. Cineastul este acum convins că există „ceva” acolo.
 
Ulterior, Guillermo del Toro a făcut o actualizare a situației și a asigurat că „ceva” a fost în cameră. „UPDATE- Pot doar să spun: Încă nu s-a întâmplat nimic, dar atmosfera din cameră este opresivă și nu voi mai petrece mult timp acolo. Poate fi sugestie, dar am decis să dorm în altă cameră. Am nevoie de 6 ore de somn pentru a avea o zi bună de filmare. Voi intra acolo și dimineața, și seara, dar este ceva în camera aceea cu mine? Dacă se întâmplă ceva sau nu se întâmplă nimic, așteptați încă una sau două actualizări”.



După ce filmările s-au încheiat joi, regizorul s-a întors în camera bântuită și a dezvăluit ulterior că a putut simți o prezență „furioasă”. „Am terminat ziua de filmare. Mă duc în cameră acum. Se întâmplă ceva și voi actualiza. Camera are mai mult decât vibrații, este ceva furios și teritorial. Un indiciu de furie. Camera 4, a scris el.
 
Cineastul a încercat să înregistreze fenomene vocale electronice (EVP) pe telefonul său și a încercat să facă o fotografie în oglindă pentru a surprinde spectrul pe cameră, dar nu a reușit să obțină nicio dovadă a spectrului. El și-a recunoscut în cele din urmă înfrângerea vineri dimineața, dar a promis că se va întoarce acolo pe viitor pentru a investiga în continuare. „Nu există sunete sau imagini, doar o atmosferă opresivă. O să mă întorc în camera nr. 4... Viața nu este structurată, nu există un mare final”, a concluzionat el.
 
FOTO: X/Twitter

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies