marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama in familia Salmei Hayek: fratele actritei a fost implicat intr-un accident mortal

Fratele actritei Salma Hayek a fost implicat intr-un accident de automobil produs la Los Angeles, duminica, in urma caruia o persoana a decedat pe loc.

Drama in familia Salmei Hayek: fratele actritei a fost implicat intr-un accident mortal

Sami Hayek, in varsta de 40 de ani, isi conducea masina - un model sport Ford GT - pe Sunset Boulevard din Los Angeles, in momentul in care a pierdut controlul asupra automobilului si a izbit violent o camioneta Toyota, informeaza femalefirst.co.uk.

 


Sami a fost transportat de urgenta la Ronald Reagan UCLA Medical Centre, cu cateva coaste fracturate si o rana deschisa la cap, insa o persoana aflata in celalalt automobil implicat in coliziune, un barbat a carui identitate nu a fost deocamdata dezvaluita, a murit la locul accidentului.

Politia incearca sa ia legatura cu rudele victimei. Se crede ca persoana decedata este un barbat mexican in varsta de 43 de ani.

 

Soferul camionetei Toyota, Alvin Javier Gomez, in varsta de 20 de ani, a fost si el transportat la spital - acesta si-a fracturat un picior si acuza dureri in mai multe parti ale corpului.


Politia din Los Angeles este de parere ca Sami Hayek a pierdut controlul asupra automobilului in momentul in care a incercat sa evite coliziunea cu un vehicul care circula din sens opus. Ancheta este inca in desfasurare, iar politia nu a operat nicio arestare.


Sami Hayek, nascut in 1972, este fratele mai tanar al actritei Salma Hayek si este designer de mobilier.


Sursa foto: Getty


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies