marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama lui Natalie Portman, după ce a aflat că a fost înșelată de soț

Actrița trece prin cel mai greu moment al său, încercând din răsputeri să-și salveze mariajul.

Drama lui Natalie Portman, după ce a aflat că a fost înșelată de soț
De când toată lumea a aflat că Natalie Portman a fost înșelată de soțul său, dansatorul de balet Benjamin Millepied, au curs valuri de mesaje fie de compătimire, fie de blam. Căci, într-o lume în care fiecare gest îi este pus sub reflectorul presei, actrița nici nu-și poate trăi liniștită dezamăgirile.
 
După ce cei doi care s-au despărțit anul trecut, după un mariaj aparent liniștit, început în 2012, noile vești erau că actrița și balerinul au reușit să treacă peste problemele din relația lor și că vor să-și salveze căsnicia.
 
Numai că cei de la Page Six au descoperit faptul că francezul a avut o aventură cu o tânără de 25 de ani pe la spatele soției sale. Iar dovezile sunt implacabile, presa franceză publicând o serie de fotografii în care se vede clar cu că fostul dansator principal al New York City Ballet și-a petrecut timpul cu tânăra și fermecătoarea activistă pentru climă Camille Étienne.


 
O sursă apropiată lui Portman a declarat pentru Page Six că: „Nu s-au despărțit și încearcă să rezolve lucrurile. Ben face tot ce poate pentru a o face pe Natalie să îl ierte. El chiar o iubește“. În schimb, „Ea este incredibil de retrasă“, a adăugat sursa. „Cea mai mare preocupare a ei în acest moment este protejarea copiilor.“
 
Portman, în vârstă de 41 de ani, a fost văzută participând la Festivalul de Film de la Cannes, în timp ce Millepied, în vârstă de 45 de ani, a fost marele absent. Ulterior, cei doi au fost fotografiați la un concert al lui Beyoncé la Paris, pe 26 mai.
 
Numai că, după ce toată presa de pe mapamond i-a relatat povestea, iar mesajele fanilor trec de la compătimire, la blam, încurajând-o să nu-și ierte partenerul, actrița trăiește una dintre cele mai mari drame personale.
 
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies