marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

După Robert De Niro, Al Pacino va fi un tată octogenar

Nu sunt „concurenți“ doar pe marile ecrane, ci și în viață. Și, dacă unul va fi a șaptea oară tată, celălalt va deveni părinte la 83 de ani.

După Robert De Niro, Al Pacino va fi un tată octogenar
Robert De Niro și Al Pacino sunt două legende ale ecranului. Fanii lor n-ar ști să aleagă neapărat între ei, pentru că sunt doi actori la fel de buni, cu două cariere la fel de strălucitoare și cu vieți comparabil de spectaculoase. Și, ce să vezi, chiar și acum, în ultima parte a vieții lor, continuă să ne surprindă.
 
Și unul, și celălalt au fost sex simboluri ale Hollywood-ului, adorați de femei și cărora, desigur, le-au plăcut la fel de mult femeile. Într-atât încât și acum au partenere cu mult mai tinere, care le-ar putea fi fiice sau chiar nepoate. Și, totuși, aceste doamne care s-au îndrăgostit de ei la senectute, îi fac părinți încă o dată.
 
După vestea că Robert de Niro va deveni a șaptea oară tată, ceea ce a iscat diverse discuții nu doar pe seama bărbăției sale, ci și pe cea a responsabilității acestui act, aflăm că și amicul lui, Al Pacino, este la fel de „vrednic“, ba chiar „l-a luat“, pentru că este cu patru ani mai în vârstă.

 
Așa se face că, la 83 de ani, Al Pacino așteaptă să i se nască, din moment în moment, cel de-al patrulea copil, iubita sa, Noor Alfallah, fiind însărcinată în luna a opta.
 
Nu știm ce ne surprinde mai tare, faptul că Pacino va deveni tată la o astfel de vârstă sau faptul că iubita lui este mai tânără cu 53 de ani decât el. Mai mult, Noor Alfallah a fost iubita celebrului solist al Rolling Stones, Mick Jagger, care, la vârsta de 78 de ani, avea cu 50 de ani mai mult. S-au despărțit în 2017, când el avea 73 de ani, iar ea 23. La acea vreme, Noor spunea că are „multe amintiri grozave” cu Mick și că nu are regrete. Apoi, după ce ea și Mick s-au despărțit, s-a speculat că Noor a avut o idilă cu regizorul și actorul Clint Eastwood, în vârstă de 91 de ani, în 2019 – când ea a insistat că sunt doar prieteni de familie. Noor s-a întâlnit în 2018de asemenea și cu filantropul miliardar Nicolas Berggruen, acum în vârstă de 61 de ani, dar și cu „mai tânărul“ regizor Eli Roth, în vârstă de 51 de ani.


 
Al Pacino, care a împlinit în aprilie 83 de ani, mai are trei copii: o fiică cu cu Jan Tarrant și gemeni cu Beverly D'Angelo.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Cele mai citite

Catrinel Menghia a refuzat, inițial, rolul din multi-premiatul La Gomera, difuzat astăzi la Pro Cinema

„La Gomera“, marele câştigător la Premiile Gopo din anul 2020 cu 9 statuete, este al cincilea lungmetraj al regizorului Corneliu Porumboiu și a fost propunerea României pentru o nominalizare la Oscar 2020. 

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies