marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Duminică seară, Melissa McCarthy e cea mai spumoasă Șefă

O comedie cu una dintre cele mai iubite actrițe, care devine un icon pentru cei ambițioși.

Duminică seară, Melissa McCarthy e cea mai spumoasă Șefă
În 1975, în Chicago, tânăra Michelle Darnell se întoarce la orfelinatul din care a fost adoptată. Ea trece de la orfelinat la alte case de copii în decurs de 5-10 ani, până când tristețea ei se transformă în furie și își dă seama că poate reuși pe cont propriu.
 
În prezent, Michelle (Melissa McCarthy) este CEO a trei companii din Fortune 500, guru și autoare de best-seller-uri de cărți de autoajutorare și este a 47-a cea mai bogată femeie din SUA. După un eveniment de succes la United Center, Michelle și inamicul/amantul ei, Renault, numit inițial Ronald, se confruntă în legătură cu o tranzacție pe care Michelle a făcut-o, când a achiziționat acțiunile grație unor informații obținute ilegal, și este turnată la SEC de către Renault ca răzbunare. 


 
În urma unui interviu dezastruos cu Gayle King, Michelle este arestată pentru spionaj economic și trimisă la închisoare pentru cinci luni, în timp ce companiile ei sunt preluate de Renault și toate bunurile ei sunt confiscate de către guvern. 


 
Când este eliberată, Michelle își găsește casa executată silit și le caută pe Claire, fosta ei asistentă, și pe fiica acesteia, Rachel, cu care stă până când își revine. Iar soluția salvatoare pentru a reveni în top e chiar sub nasul ei: prăjiturile cercetașilor Dandelions făcute de Rachel. Michelle decide să își înființeze propria companie numită Darnell's Darlings, vânzând negresele de casă ale lui Claire și recrutând fete de la Dandelions și alți elevi.

  


 
Filmul „Șefa“/„The Boss“ (2016) este difuzat la Pro Cinema duminică seară de la ora 23:00.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies