marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

După ce a depășit problemele de sănătate, Jamie Foxx pregătește un nou film

Internat în primăvară cu o afecțiune rămasă secretă, actorul promite să revină în forță.

După ce a depășit problemele de sănătate, Jamie Foxx pregătește un nou film
De câteva săptămâni încoace, Jamie Foxx face postări sporadice pe contul său de Instagram, toate cu scopul de a le arăta fanilor săi că este practic recuperat după problemele de sănătate care l-au răpus la pat în aprilie anul trecut.
Deși atât starul, cât și familia sa au păstrat secretul afecțiunii sale față de presă, se știe că starea vedetei din „Django“ a fost foarte gravă, iar acesta a recunoscut chiar că boala misterioasă aproape că l-a costat viața.

În urmă cu o săptămână, câștigătorul premiului Oscar a postat un mesaj pentru fanii săi: „Aveți în față un om care se simte recunoscător.... În sfârșit, încep să mă simt ca mine însumi.... A fost o călătorie neașteptat de întunecată.... Dar văd deja lumina“, a scris el pe Instagram.

 

Cu toate acestea, săptămâna aceasta s-a aflat că actorul se va întoarce foarte curând pe platourile de filmare. Se știe că Jamie Foxx a turnat recent un film intitulat „Not Another Church Movie“, care urmează să ajungă în cinematografe la sfârșitul acestui an. „Suntem încântați să îl avem pe domnul Foxx în această comedie hilară. Să lucrăm cu Foxx și Johnny Mack a fost o adevărată binecuvântare“, a declarat producătorul James Michael Cummings într-o declarație publicată de „Deadline“.



Presa a confirmat că filmările pentru această producție au fost finalizate înainte de greva din iulie a sindicatelor scenariștilor și actorilor, care a blocat complet Hollywood-ul. Totodată, se spune că Jamie Foxx îl interpretează pe Dumnezeu în film, astfel că mulți fani speculează că actorul a fost nevoit doar să-și împrumute vocea, iar filmările au fost făcute după ce a părăsit spitalul.

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies