marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Șerban Pavlu, altfel decât îl știi, în Nunți, botezuri, înmormântări

O comedie semnată de regizorul Alexandru Lustig, lansată anul trecut și prezentată la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Șerban Pavlu, altfel decât îl știi, în Nunți, botezuri, înmormântări
Suntem obișnuiți să-l vedem pe Șerban Pavlu în roluri sobre, de investigator, însă dincolo de masca de polițist pe care i-am cunoscut-o și în serialul „Clanul” de la Pro TV, îi descoperim și latura comică.
 
Dacă ați râs deja cu el în „Teambuilding“, acum aveți ocazia să-l revedeți în „Nunți, botezuri, înmormântări“, o comedie efervescentă în care apare alături de Gheorghe Ifrim, Ilona Brezoianu, Dan Rădulescu, Anca Sigartău, Nicodim Ungureanu, Ruxandra Maniu, Sergiu Costache, Valentin Rupiță, Jean de la Craiova.

 

 
Centrată pe povestea lui Cosmin (Șerban Pavlu), care, în plină bulă imobiliară, își propune să câștige un milion de euro, dar se alege cu un milion de probleme, filmul de debut al regizorului Alexandru Lustig este o poveste despre doi vecini care duc la paroxism sportul preferat al românilor: „să moară capra vecinului“.


 

 
„Eu m-am bucurat de acest rol pentru că eram asociat cu o imagine dură, serioasă şi eu nu sunt deloc nici dur, nici serios. Am încercat să fiu cât mai aproape de spiritul personajului. Este un film gândit pentru publicul larg“, a spus Șerban Pavlu pentru Pro TV în seara premierei.


 

Filmul „Nunți, botezuri, înmormântări“ este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:15.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies