marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

După Ellen DeGeneres, Jimmy Fallon se confruntă cu acuzații de abuz la locul de muncă

Prezentatorul este acuzat de rele tratamente la locul de muncă de către angajații emisiunii sale, „The Tonight Show“.

După Ellen DeGeneres, Jimmy Fallon se confruntă cu acuzații de abuz la locul de muncă
Jimmy Fallon trece printr-o situație foarte asemănătoare cu cea prin care a trecut Ellen DeGeneres în urmă cu ceva timp, care a costat-o dispariția emisiunii sale. Atunci, în cadrul industriei, Ellen DeGeneres părea de neatins, până când au apărut povești ale colaboratorilor ei în care aceștia denunțau rele tratamente și nedreptăți din partea celebrei prezentatoare.
 
Datorită umorului său caracteristic și invitaților săi, Jimmy Fallon s-a impus ca regele emisiunilor de noapte, însă într-o serie de declarații ale angajaților săi, aceștia susțin că Fallon este orice, numai amabil cu angajații săi nu și că sunt expuși la rele tratamente.
 
16 persoane care fac sau au făcut parte din echipa sa au povestit pentru revista „Rolling Stone“ că prezentatorul generează un mediu toxic, pe lângă faptul că are tendința de a se comporta haotic. În ciuda acuzațiilor dure, martorii au decis să rămână anonimi de teama represaliilor.


 
Unul dintre ei afirmă că lucrul la emisiunea „The Tonight Show“ ucide rapid visele oricărui scenarist aspirant în industria de divertisment. Aparent atmosfera, care pare una obișnuită în echipa sa, este atât de ostilă încât, în decursul a nouă ani, prezentatorul a avut nouă showrunners, ceea ce dovedește slaba sa conducere. Pentru a se asigura că acuzațiile sunt veridice, publicația a contactat 80 de actuali și foști angajați ai emisiunii și niciunul dintre ei nu a făcut declarații pozitive despre Jimmy Fallon. Deși majoritatea i-au recunoscut creativitatea și talentul, nimeni nu a vrut să spună nimic bun despre experiența lor de lucru cu acesta. Una dintre cele mai mari nemulțumiri este faptul că prezentatorul tinde să aibă momente de furie, un comportament haotic, lucru care a fost raportat la departamentul de resurse umane, fără niciun răspuns.
 
Printre mărturii, angajații subliniază că vestiarele rezervate oaspeților sunt „spații sigure“ pentru plâns și chiar glumele despre sinucidere sunt, se pare, ceva obișnuit.



 
Până în prezent, nici prezentatorul și nici reprezentanții săi nu au făcut vreun comentariu pe această temă, în timp ce NBC, rețeaua care difuzează „The Tonight Show“, a luat apărarea programului, dar nu și a prezentatorului.
 
FOTO: The Tonight Show, NBC

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies