marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Încă o Misiune Imposibilă cu Tom Cruise în rolul principal

Studiourile Paramount au publicat recent noul trailer al filmului „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One“ (2023).

Încă o Misiune Imposibilă cu Tom Cruise în rolul principal
În pragul celor 61 de ani, actorul Tom Cruise continua să-și riște viața de nenumărate ori. Căci să-l vezi aruncându-se cu tot cu motocicletă de pe o stâncă, într-o cascadorie extraordinară, în care viața sa depindea de deschiderea parașutei cu doar câteva secunde înainte de aterizarea în prăpastie nu-I lucru simplu nici măcar pentru un actor tânăr.
 
Cert e că noul „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One“ promite să fie la fel de plin de acțiune pentru neobositul agent Ethan Hunt (Tom Cruise), testându-i anuranța cu mașini, motociclete, trenuri, avioane, apeducte, biserici, piețe, poduri, șosele și dune de nisip.
 
Misiunea Imposibilă de acum este să dea de urma unei noi arme terifiante care amenință întreaga omenire, înainte ca aceasta să cadă pe mâini nepotrivite.


 
Cu misiunea de a obține arma letală înainte de a fi prea târziu și cu forțe întunecate din trecut apropiindu-se tot mai mult de el și de oamenii săi, celebrul erou al francizei „Misiune: Imposibilă” începe o cursă mortală pe tot globul. Confruntat cu un inamic misterios și deosebit de puternic, el este obligat să ia în considerare că nimic nu poate conta mai mult decât misiunea lui – nici măcar viețile celor la care ține cel mai mult.
 
„Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” este al șaptelea film din seria „Misiune: Imposibilă”, reprezentând penultima poveste a aventurilor lui Ethan Hunt. În afară de Tom Cruise, în film îi vom vedea pe Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Henry Czerny, Vanessa Kirby și Frederick Schmidt, care își reiau rolurile jucate în filmele anterioare ale francizei.


 

FOTO: pagina oficială

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies