marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne Johnson a ajuns la spital: actorul din Pain and Gain a fost operat

Nici macar Dwayne The Rock Johnson nu scapa de operatii. Actorul din Pain and Gain a ajuns la spital, unde a fost operat de hernie, scrie Huffington Post.

Dwayne Johnson a ajuns la spital: actorul din Pain and Gain a fost operat

Se pare ca starul a suferit niste complicatii in urma unui meci de wrestling desfasurat la inceputul lunii, dupa ce a avut probleme cu torsul si muschii abdominali. Johnson s-a luptat cu John Cena pentru a pastrat titlul de Campion WWE.


The Rock
a anuntat zilele trecute pe Twitter: "Doctorul mi-a recomandat sa ma operez, saptamana viitoare intru in operatie". Actorul a iesit cu brio din operatia de hernie si a postat deja o poza cu el in spital, imbracat intr-un tricou cu Superman in timp ce isi etala muschii supradimensionati.

 

Urmatoarele luni sunt extrem de importante pentru actor. Acesta isi lanseaza doua filme intens  de asteptate de fani: Pain and Gain, in care joaca alaturi de Mark Wahlberg, dar si al saselea film din seria Fast and Furious.

 


Comedia de actiune „Trage tare si te scoti/Pain and Gain”, cu Mark Wahlberg, Dwayne Johnson si Anthony Mackie este bazata pe incredibila poveste adevarata a unui grup de instructori de fitness din anii ’90 de la Miami care, in goana lor dupa Visul American se decid sa dea o lovitura care ia o cale extrem de periculoasa. Din distributie fac parte si Ed Harris, Anthony Mackie, Ken Jeong, Tony Shalhoub, Rebel Wilson si Rob Corddry iar filmul va fi lansat pe 5 mai 2013.

 

Al doilea film pe care il aduce Dwayne Johnson pe marile ecrane in aceasta primavara este Fast&Furious 6. Filmul, regizat de taiwanezul Justin Lin si  aduce in distributie pe Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster si Dwayne Johnson, dar si nume noi ca Luke Evans si Gina Carano.

 


De la jaful din Rio unde au lovit serios imperiul unui rege al drogurilor si au adus 100 de milioane de dolari echipajului, Dom (Vin Diesel) si Brian (Paul Walker), s-au despartit si au colindat lumea. Faptul ca nu se pot reintoarce acasa si ca traiesc mereu fugind de bratul legii a facut ca vietile lor sa fie incomplete. Intre timp, Hobbs (Dwayne Johnson) a dat de urma unei organizatii de mercenari extrem de duri si de bine pregatiti a carei retea se intinde pe teritoriul a 12 tari si a carui lider (Luke Evans) are ca mana dreapta o pe persoana pe care Dom o iubea, dar pe care o credea moarta: Letty (Michelle Rodriguez).


Singura cale de a distruge organizatia este sa o infrunte in strada. Asa ca Hobbs il roaga pe Dom sa isi reuneasca echipa in Londra. Rasplata? Anularea pedepselor pentru intreaga echipa si posibilitatea de se intoarce acasa si de a-si reintregi familiile

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies