marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Evangeline Lilly s-a transformat intr-o razboinica: cum arata actrita din Lost in The Hobbit: The Desolation of Smaug

Middle-Earth devine un loc din ce in ce mai interesant. Evangeline Lilly apare intr-o noua imagine din The Hobbit: The Desolation of Smaug. Acrita va juca rolul Tauriel, din specia elfilor.

Evangeline Lilly s-a transformat intr-o razboinica: cum arata actrita din Lost in The Hobbit: The Desolation of Smaug


GALERIE FOTO 15 imagini din The Hobbit: The Desolation of Smaug

 

Actrita, devenita celebra cu serialul Lost, a spus despre personajul ei din trilogia The Hobbit ca "este nesabuita uneori, nu asculta de nimeni si n-ar ezita sa te ucida".  Insa, acesta este un personaj cu totul nou, care nu apare in cartea lui Tolkien.Regizorul Peter Jackson si scenaristii au creat acest personaj pentru a largi universul din Mirkwood Forest si pentru a aduce in prim plan si un personaj feminin, asa cum se intampla cu Arwen in trilogia Lord of The Rings.

 

 

"Ea este Sylvan Elf, adica apartine unui rang mult mai inferior decat celelalte personaje din specia elfilor din film de pana acum. Nu detine acelasi statut ca Arwen sau Galadriel, asa ca se va zbate sa treaca peste aceste restrictii sociale." a spus Lilly pentru Entertainment Weekly.


Insa, Tauriel nu este doar o razboinica, iar actrita spune ca va exista si o poveste de iubire centrata in jurul personajului ei. "Are si o latura sensibila, cu siguranta va fi si o poveste de iubire." Tauriel este foarte apropiata de Legolas, insa actrita se fereste sa ofere mai multe detalii: "Relatia dintrea ea si Legolas e puternica, se cunosc de mult timp, de cand erau copii, iar tatal lui Legolas, Thranduil, are o slabiciune pentru Tauriel. Are ceva special." a mai zis actrita.

 

 

Lilly este pregatita si pentru critici: "Stiu fara nici un fel de indoiala ca vor exista si fani nemultumiti, care ma vor detesta pentru ca nu considera ca avea ce sa caute acest personaj in film, din moment ce nu ea nu exista in carte si vor percepe introducerea ei in film ca o tradare la adresa lui Tolkien. Dar stiu ca vor fi fani care vor adora personajul si care se vor bucura de faptul ca exista in film".

 

 

Fanii se vor indragosti imediat de Tauriel, care aduce aminte de frumoasa Arwenn, intepretata de Evangeline Lilly. Actrita de 33 de ani a devenit celebra in 2004 cu serialul Lost, care timp de 8 ani a fost un fenomen mondial. Lilly a jucat rolul frumoasei Kate. In 2011, a jucat alaturi de Hugh Jackman in Real Steel, iar The Hobbit este singurul ei proiect pentru moment.

 

 

The Hobbit: The Desolation of Smaug va fi lansat in cinematografele din intreaga lume pe 13 decembrie.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies