marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Extravagantele actorilor: cele mai scumpe insule private ale granzilor de la Hollywood

Marile nume de la Hollywood si-au dat seama ca nu esti actor adevarat daca nu detii o insula. Si cum o parte din ei au niste averi colosale, achizitionarea unei insule private devine un lucru real. Cu fiecare an lista celor care detin astfel de proprietati creste considerabil si asta pentru ca este extrem de practic. Te saturi de aglomeratia urbana care implica paparazzi, sari intr-un iaht si te indrepti spre propriul paradis.  

Mel Gibson  Are o avere de 600 de milioane de dolari

Desi este un personaj extrem de controversat acum, Mel Gibson are gusturi bune in ceea ce priveste insulele private. El este proprietarul insulei Mago din Fiji pe care a achizitionat-o cu 9 milioane de dolari ( are aproximativ 20.000 de metri patrati) acum aproape sase ani. Desi are parte de foarte mult spatiu, actorul a spus ca o va pastra intacta, construindu-si doar o casa modesta.

Nicholas Cage  Are o avere de 180 de milioane de dolari

Nicholas Cage este un impatimit al imobiliarelor, pe langa vila și castel, actorul care a vizitat recent Romania, detine si-un teren in Bahamas.In 2006, el si-a cumparat o insula in Bahamas, fiind o fata extrem de cunoscuta in Nassau, unde petrece foarte mult timp. Leaf Cay este foarte aproape de insula bunului sau prieten, Johnny Depp


Johnny Depp. Are o avere de peste 200 de milioane de dolari

Piratul din Caraibe, Johnny Depp, poate numi Caraibe ca fiind literalmente casa lui, pentru ca nu s-a multumit cu una, ci cu sase insule private in Bahamas. Actorul s-a indragostit de peisajul exotic in timpul filmarilor pentru primul film din franciza "Piratii din Caraibe" si a decis ca este timpul sa isi achizitioneze si el o insula privata. In 2004, actorul investea 3.6 milioane de dolari in Little Hall's Pond Cay, unul din cele mai frumoase locuri din insulele Exuma. Depp a mai spus ca in aceste locuri frumoase nu vor avea ce cauta papparazzi, fiind un taram de relaxare si visare pentru el si familia sa.

Leonardo DiCaprio Are o avere de peste 200 de milioane de dolari

Probabil ca in urma filmarilor pentru „The Beach” ori poate din cauza traumelor cauzate de filmarile la “Titanic”, actorul Leonardo DiCaprio a ales o destinatie calduroasa, Golful Mexic pe coasta Belize , departe de apele inghetate ale Atlanticului de Nord. Actorul a cumparat insula Blackadore Cay in 2005 si l-a costa numai 1.75 milioane de dolari. Insa DiCaprio are alte planuri pentru aceasta insula dorind sa o transforme intr-un resort de lux, ce va include vile, restaurante, spa-uri si piscine.


Eddie Murphy  Are o avere de 75 de milioane de dolari

In anul 2005, actorul Eddie Murphy cumpara insula Long Cay pentru  15 milioane de dolari. Cunoscuta si sub numele de Rooster Cay, insula se afla la doar cinci minute de Nassau. Momentan, nu este clar daca actorul o va pastra pentru linistea sa sau o va transforma intr-o afacere de lux, mai ales ca aceasta insula a fost evaluata ca fiind una din cele mai profitabile, daca cineva se va hotari sa investeasca.
 


Modifică setările cookies