marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO Noua jucarie a lui DiCaprio: un bolid hibrid de 100.000 de dolari. Ce alte masini de lux au actorii de la Hollywood

Cand vine vorba de masini scumpe, actorii de la Hollywood nu fac nici un compromis. Leonardo DiCaprio este cel mai recent exemplu: si-a achizitionat saptamana acesta un bolid hibrid  in valoare de 100.000 de dolari. Ultima masina din colectia lui DiCaprio este un cel mai nou model Fisker Karma.

GALERIE FOTO Noua jucarie a lui DiCaprio: un bolid hibrid de 100.000 de dolari. Ce alte masini de lux au actorii de la Hollywood

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Si pentru ca actorul este cunoscut pentru implicarea sa in diverse actiuni menite sa salveze mediul inconjurator, alegerea sa in ceea ce privestea aceasta masina nu este intamplatoare.  Prima masina de acest gen a actorului a fost celebra Toyota Prius.

 

Bijuteria achizitionata de DiCaprio are un motor cu capacitate intre 2 si 4 litri, si spre deosebire de alte masini de acest gen este mult mai rapida. Poate atinge 90 de km in 6 secunde si poate prinde chiar si 200 de km la ora.

 

Masina de lux mai include praf de diamant in vopsea, scaune foarte mari si spatioase si are deschidere cu amprenta, fara sa mai fie nevoie de chei.
 

Se pare ca Friska Karma pe care actorul si-a cumparat-o este noua moda in comunitatea ecologica din SUA. Senatorul american Al Gore si Secretarul de Stat Colin Powell sunt urmatorii pe lista achizitionarii unui astfel de bolid.
 

In afara de cariera sa stralucita de la Hollywood, DiCaprio este cunoscut si pentru acitvitatile sale ecologiste si implicarea sa in protejarea mediului inconjurator. In 2000, actorul ii atragea atentia viitorului presedinte american George Bush, sa fie mai atent la mediul inconjurator si sa ofere mai multa atentie acestui subiect.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies