marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile cu care Ashton Kutcher face inconjurul Americii: are un palat pe roti de 2 milioane de dolari

Cel mai bine platit actor de seriale al momentului Ashton Kutcher are o noua jucarie de lux pe perioada filmarilor de la serialul Doi barbati si jumatate unde l-a inlocuit pe Charlie Sheen.

Imaginile cu care Ashton Kutcher face inconjurul Americii: are un palat pe roti de 2 milioane de dolari

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Marimea conteaza la Hollywood unde Ashton Kutcher nu se poate lauda cu 1,5 milioane de dolari pe episod, suma pe care o lua Charlie Sheen, insa a primit de la CBS o adevarata casa de lux mobila. Noul star al serialului Doi barbati si jumatate castiga 17.6 milioane de dolari pe sezon.


Un motorhouse de 2 milioane de dolari, cu 2 etaje, lung de 16 metri si care cantareste 40 de tone va fi folosit de actor pe perioada filmarilor de la serial. Mega-trailerul ii costa 10.000 de euro pe saptamana pe cei de la CBS.

Click aici pentru a vedea trailerul de lux al  lui Will Smith

Trailerul proiectat de Ron Anderson este numit "mobile estate": are  7 plasme 3D de 152 de cm, 2 bai, o bucatarie, sala de conferinte. Cu ajutorul unei telecomenzi wireless cu touchscreen se poate controla in interior temperatura si luminozitatea. Cand cineva suna la usa, volumul sistemului de sunet coboara iar imaginea vizitatorului este proiectata pe un ecran in interior.


Vedete ca Will Smith, Mariah Carey, Sharon Stone si Vin Diesel s-au bucurat de astfel de bijuterii. Imaginile spectaculoase din trailerul  de lux al lui Ashton fac inconjurul Americii. Kutcher incaseaza aproape 800 de mii de dolari pe episod in Doi barbati si jumatate.


Primele imagini de la inmormantarea lui Charlie Sheen din Two and a Half Men

Serialul Doi barbati si jumatate este de luni pana joi, de la 23.00 la PRO TV.

Sursa foto: Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies