marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiica lui Uma Thurman si Ethan Hawke si-a facut debutul pe covorul rosu: cat de mult seamana adolescenta cu mama ei celebra

Fiica unora dintre cei mai celebri actori de la Hollywood si-a facut debutul pe covorul rosu la primul ei eveniment monden.

Fiica lui Uma Thurman si Ethan Hawke si-a facut debutul pe covorul rosu: cat de mult seamana adolescenta cu mama ei celebra

.
Maya Thurman-Hawke, fiica celebrilor actori Uma Thurman si Ethan Hawke, si-a facut debutul pe covorul rosu, la gala CFDA Awards. Tanara de 16 ani si-a facut intrarea in showbiz intr-un mod fastuos si elegant si a purtat o rochie de vis, care a atras imediat atentia fotografilor. Maya ii calca pe urme frumoasei sale mame, Uma Thurman, considerata un sex-simbol in anii '90 si o actrita foarte talentata, iar Maya a imprumutat tot ce e mai frumos.

 


Inainte de a deveni una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood, Uma Thurman a avut o cariera stralucita de fotomodel, inceputa de la varsta de 15 ani. Este deseori numita una dintre cele mai elegante actrite de la Hollywood si frumusetea sa i-a cucerit pe unii dintre cei mai celebri actori de la Hollywood. Uma a fost casatorita cu Gary Oldman si Ethan Hawke, cu acesta din urma avand 2 copii.

 

 

Uma Thurman la 15 ani

 

 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies