marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul nopții - Monstrul din Lake Placid se întoarce într-un sequel de groază, Moștenirea

Tensiune maximă, într-o cursă greu de câștigat cu un monstru al apelor. Cine va scăpa cu viață?

Filmul nopții - Monstrul din Lake Placid se întoarce într-un sequel de groază, Moștenirea
O echipă de tineri exploratori se aventurează pe un lac liniștit din nordul statului Maine, care adăpostește un secret mortal și uitat. Ei încearcă să deslușească misterul unei zone eliminate de pe hărțile moderne și ascunse în spatele unor garduri electrice. Din nefericire pentru ei, descoperă rapid că nu sunt singuri și se confruntă cu o amenințare mortală.
 
Odată ajunși în centrul lacului, ei dau peste o insulă care adăpostește o instalație abandonată cu o moștenire îngrozitoare: insula găzduiește un prădător mortal, dornic să se înfrupte din cei suficient de naivi pentru a ignora avertismentele. Dar înainte de a se putea întoarce, eroii noștri nefericiți sunt târâți într-o luptă pentru viața lor - și va trebui să lucreze împreună dacă vor să supraviețuiască.



 

 
Realizat la 9 ani după primul film, „Monstrul din Lake Placid“/„Lake Placid“, a doua producție, intitulată „Moștenirea“/„Legacy“ a fost filmată în Africa de Sud în decembrie 2017.


 

Filmul „Monstrul din Lake Placid: Moștenirea“ este difuzat la Pro Cinema joi seară, de la ora 22:45.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies