marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul Orice, oriunde, oricând, cu 7 Oscaruri câștigate din 11 nominalizări, este disponibil VOYO

Filmul eveniment al începutului de an, care a luat toți laurii la Oscar, poate fi urmărit în premieră pe platforma VOYO.

Filmul Orice, oriunde, oricând, cu 7 Oscaruri câștigate din 11 nominalizări, este disponibil VOYO
„Everything Everywhere All At Once“, filmul cu cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2023, în număr de 11, a câștigat azi noapte cele mai multe trofee în cadrul galei care premiază cele mai bune producții cinematografice ale anului. Abonații VOYO s-au bucurat de evenimentul transmis de la Dolby Theatre, Los Angeles, iar Irina-Margareta Nistor și Codin Maticiuc au comentat fiecare moment important.
 
Regizat de Daniel Kwan și de Daniel Scheinert, filmul și-a adjudecat șapte distincții în cadrul celei de-a 95-a ediții a Premiilor Oscar: cel mai bun film, cea mai bună actriță în rol principal (Michelle Yeoh), cel mai bun actor în rol secundar (Ke Huy Quan), cea mai bună actriţă în rol secundar (Jamie Lee Curtis), cel mai bun regizor (Daniel Kwan și Daniel Scheinert), cel mai bun montaj și cel mai bun scenariu original. „Au luat tot. Unde sunt doi, puterea crește! Nu există un film fără toată echipa!“, a spus Irina-Margareta Nistor, interpret de film.

 
„Orice, oriunde, oricând“/„Everything Everywhere All At Once“ spune povestea unei imigrante de origine chineză, Evelyn, care suferă din cauza crizei vârstei de mijloc, căsniciei și a micii sale afaceri, o spălătorie. Aceasta duce o adevărată luptă pentru a-și găsi împlinirea în viață. Destinul face ca Evelyn să pornească într-o aventură nebună, în care doar ea poate salva lumea, explorând alte universuri și realități paralele, și conectându-se cu viețile pe care le-ar fi putut duce.

 

 

Încă de la lansare, „Orice, oriunde, oricând“ a avut încasări record, cu peste 100 de milioane de dolari mai mult decât bugetul său de producție. Publicul a rezonat cu povestea prezentată într-un mod cu totul inedit: amestec între imagini fantastice, arte marțiale, umor, dramă de familie și comentarii ironice despre era informațiilor.
 
O poveste captivantă cu 7 premii Oscar, „Orice, oriunde, oricând“ este disponibilă chiar acum pe VOYO!

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies