marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sylvester Stallone povestește cum putea să ajungă pe scaunul electric

Actorul lucrează la o carte de memorii în care face dezvăluiri uluitoare.

Sylvester Stallone povestește cum putea să ajungă pe scaunul electric
Sylvester Stallone va povesti în memoriile sale cum a trecut de la statutul de „cel mai probabil să ajungă pe scaunul electric” la cel de legendă a cinematografiei. Actorul în vârstă de 78 de ani lucrează cu un scriitor la o carte despre viața sa și plănuiește să intre în detalii despre impulsul care l-a transformat într-un erou de acțiune la Hollywood, după ce a fost suspendat de la școală.
 
Când a fost întrebat dacă lucrează la scrierea memoriilor sale, el a declarat pentru TMZ: „Ei bine, ești medium, probabil. Da, lucrez la un roman în acest moment cu un co-scenarist, care este genial. Cel mai probabil, aș fi ajuns pe scaunul electric din școală și nu aș mai fi fost aici să povestesc toate astea.”
 
Actorul din „Tulsa King” și-a amintit cum o excursie la New York, în timpul Woodstock, l-a făcut să realizeze că trebuie să facă ceva cu viața lui și i-a dat imboldul de care avea nevoie pentru a merge mai departe, deoarece erau atât de mulți oameni în jurul lui, dar el era singurul îngrijorat de propria soartă.



 

 
Pe de altă parte, el a vorbit despre cele mai mari temeri ale sale și a remarcat că a profitat de aceste oportunități pentru a le transforma în cele mai mari succese ale sale. „Când am ajuns la New York, era ziua Woodstock și mi-am spus: ce este asta? De fapt, m-am plimbat, nu cunoșteam pe nimeni, erau opt milioane de oameni și m-am speriat. M-am gândit: «Nu este nimeni aici căruia să-i pese de tine și nu va fi niciodată, așa că ar fi bine să faci ceva ca să supraviețuiești și să te descurci, pentru că nu ai nicio echipă de sprijin.»“


 
„Din acel moment, mi-am dat seama că trebuie să te bazezi foarte mult pe tine. Cele mai mari temeri ale mele au devenit cele mai mari succese ale mele, încercând să le depășesc. Dar când am ieșit din acea stație de autobuz și mi-am dat seama că nimănui nu-i pasă de ceea ce mi se întâmplă, m-am gândit că trebuie să am grijă de mine. Acesta a fost începutul acestei căutări”, a mai spus el.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies