marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gal Gadot: actrita din Fast and Furious va fi Wonder Woman in super productia Batman versus Superman, eroina apare pentru prima data pe marile ecrane

O noua supriza pentru fanii superproductiei Man of Steel 2. Gal Gadot o va juca pe Wonder Woman in Batman versus Superman, anunta cei de la Variety.

Gal Gadot: actrita din Fast and Furious va fi Wonder Woman in super productia Batman versus Superman, eroina apare pentru prima data pe marile ecrane


GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini cu Gal Gadot


Henry Cavill isi va relua rolul Superman, in timp ce Ben Affleck va purta pentru prima data costumul lui Batman. Cei doi o vor avea langa ei si pe frumoas Wonder Woman, despre care nu s-a mentionat nimic pana acum, insa producatorii au anuntat oficial ca aceasta va fi personaj central in film si au ales si actrita.

 

 

"Wonder Woman este unul dintre cele mai puternice personaje feminine din toate timpurile si o eroina iubita in universul celor de la DC Comics. Gal este o actrita extraordinara si are niste calitati care o fac perfecta pentru acest rol. Speram ca publicul sa o descopere cu placere pe Gal si sa se bucure de un personaj feminin extrem de iubit" a fost declaratia producatorilor.

 

Cei de la Variety mai scriu ca pentru acest rol au dat probe Olga Kurylenko si Elodie Yung (G.I.Joe: Retaliation). Zvonurile ca Wonder Woman ar aparea in noul film au aparut de ceva timp, dar producatorii nu au suflat nici o vorba despre aparitia ei in film. 

 

 

 

 

Gal Gadot este prima actrita care o joaca pe WOnder Woman intr-un film de lungemtraj si nu o productie pentru televiziune. In urma cu 2 ani, NBC a lansat un serial cu Wonder Woman, in care juca Adrianne Palicki, insa a fost un esec total, anulat dupa primele episoade.  Pe micile ecrane, Wonder WOman a fost reprezentata cu succes de Linda Carter, intre 1975 si 1979. Actrita a felicitat-o pe Twitter pe Gal. Unii dintre fani au fost nemultumiti, sustinand ca in afara de frumusete, Gal Gadot nu are nici o calitate pentru acest rol si nu este nici suficient de cunoscuta.

 

Gal Gadot, in varsta de 28 de ani, este actrita si un cunoscut fotomodel israelian. A fost Miss Israel in 2004 si a fost in competitie pentru titlul de Miss Universe. Cel mai popular rol ramane cel din seria Fast and Furious, unde a jucat-o pe Gisele Harabo.

 

Batman versus Superman urmeaza sa fie lansat in cinematografele din intreaga lume in 2015.

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies