marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Momoa: starul din Game of Thrones ar putea juca in super productia Batman versus Superman

Batman versus Superman a devenit una dintre cele mai interesante productii din anii urmatori. Man of Steel 2 a luat o cu totul alta directie si se anunta a fi cea mai tare confruntare a super eroilor. Noul nume vehiculat pentru a face parte din distributie este Jason Momoa, cunoscut din Conan si Game of Thrones.

Jason Momoa: starul din Game of Thrones ar putea juca in super productia Batman versus Superman

Jason Momoa se afla in negocieri pentru a juca in super productia Batman versus Superman, scriu cei de la Hollywood Reporter. Momentan nu a fost dezvaluit rolul pentru care negociaza, dar este pe punctul de a se alatura lui Ben Affleck si Henry Cavill.

 

Saptamana trecuta, a fost anunta si Gal Gadot, care o va juca pe Wonder Woman. Aceasta va fi prima apartiei a super eroinei pe marile ecrane, dupa 75 de ani de la crearea personajului si dupa multe incercari esuate de a-i face un film de sine statator.
 

 

 

 


Cinefilii au inceput deja presupunerile cu privire la rolul lui Momoa. Unii spun ca eroul negativ al filmului ar putea fi Doomsday, care in benzile desenate "il ucide" pe Superman. Momentul a fost un real eveniment in 1992, in cultura populara americana. Cei de la Hollywood Reporter scriu ca daca producatorii decid sa populeze filmul cu alte personaje din universul DC Comics, Momoa l-ar putea juca pe Martian Manhunter, un extratestru cu super puteri, ce ramane prizonier pe Pamant. Momoa, cu un fizic impresionant, este potrivit in ambele roluri.


 

Jason Momoa l-a jucat pe liderul barbar  Khal Drogo  in primul sezon din serialul Game of Thrones, dar si pe razboinicul Conan in Conan The Barbarian. Actorul mai are si alte productii in plan, printre care si Wolves, un film supranatural despre varcolaci.

 

Productia care ii va reuni pe Batman si Superman va deveni cel mai asteptat film din ultimii ani, incasarile urmand sa le depaseasca pe cele obtinute de The Avengers (1.5 miliarde de dolari), tinand cont ca Man of Steel a fost un succes in box-office, iar The Dark Knight Rises a depasit bariera de 1 miliard de dolari.

 

Man of Steel 2 va fi lansat pe 17 iulie 2015.

 

 

Jason Momoa

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies