marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Game of Thrones ar putea ajunge in cinematografe: George R.R. Martin vrea sa faca un film spectaculos care sa incheie aventurile din serial

Dragonii lui Daenerys Targaryen ar putea ajunge in cinematografe. George R.R. Martin, autorul cartilor Urzeala Tronurilor/Game of Thrones si coorondatorul serialului, a declarat ca ia in considerare posibilitatea unor filme care sa incheie povestea.

Game of Thrones ar putea ajunge in cinematografe: George R.R. Martin vrea sa faca un film spectaculos care sa incheie aventurile din serial

Conform celor de la Hollywood Reporter, George R.R. Martin a declarat ca nu este exclus ca povestea epica din serial sa fie concluzionata cu un film sau mai multe filme de lungmetraj. "Depinde mult de cat va dura serialul si cate sezoane mai facem. O sa avem sapte, opt sezoane?Cartile devin tot mai ample, iar dragonii se fac uriasi. Cred ca la un moment dat vom avea nevoie de un buget mai mare, de 100 de milioane de $ pentru doua ore, ca sa incheiem povestea" a spus acesta.


Martin a mai declarat ca se gandeste la niste adaptari cinematografice pentru seria de carti Tales of Dunk and Egg, care sunt prequeluri la seria Game of Thrones, cu personaje mitice ca Ser Duncan the Tall, care a trait in Westeros cu 90 de ani inainte de evenimentele petrecute in A Song of Fire and Ice.


"Aceste carti ar putea sta la baza unei serii de filme. Am scris 3 povesti pana acum si mai am destule" a mai spus George R.R. Martin. Intre timp, fanii se pregatesc pentru cel de-al patrulea sezon care se va lansa pe 6 aprilie.

 

 

Creatorii serialului stiu deja cum se termina cartile. D.B. Weiss si David Benioff au declarat pentru Vanity Fair ca au discutat cu George R.R. Martin, a carui serie A Song Of Ice And Fire sta la baza realizarii serialului Game of Thrones, intrucat doreau sa afle mai multe detalii despre finalul francizei. 

 

George R.R. Martin lucreaza in prezent la ultimele doua volume din aceasta serie de sapte romane, acestea urmand sa fie numite The Winds Of Winter si A Dream Of Spring. D.B. Weiss a declarat: "Serialul nu merge inainte doar pentru ca poate sa faca acest lucru. Cred ca dorinta de <<a scoate>> cat de mult se poate din seria literara va fi detaliul care <<va ucide>>  serialul in cele din urma, daca vom cadea in aceasta capcana".

 

David Benioff a adaugat: "Anul trecut, ne-am dus in Santa Fe pentru o saptamana, ne-am intalnit cu el (George R.R. Martin) si am discutat despre directia in care se indreapta cartile sale, pentru ca nu stim daca serialul nostru va prinde din urma franciza literara si nici momentul in care se va intampla acest lucru. Dar, daca stii finalul, atunci poti sa creezi fundalul pentru el. Asadar, am dorit sa aflam cum se va termina totul".

 

 

 

Serialul a fost recompensat cu numeroase premii internationale, inclusiv un Glob de Aur si un premiu Emmy, castigate de Peter Dinklage la categoria cel mai bun actor in rol secundar.

 

Seria A Song of Ice and Fire este o fantezie epica scrisa de romancierul si scenaristul american George R. R. Martin. Acesta a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele au fost traduse in peste 20 de limbi si s-au vandut in peste 15 milioane de copii pe plan mondial.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies