marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Game of Thrones: cine este uriasul care a impresionat fanii in cel mai recent episod din serial

Cel mai recent episod din serialul Game of Thrones a adus pe micile ecrane una dintre cele mai spectaculoase batalii din show. Fanilor le-a atras atentia uriasul care a aparut in batalia din ultimul episod si au fost surprinsi cand au aflat cine este. 

Game of Thrones: cine este uriasul care a impresionat fanii in cel mai recent episod din serial

Acesta este un fost baschetbalist profesionist, un gigant in realitate de 2.32 metri, devenit vedeta TV dupa retragerea din activitate. Englezul Neil Fingleton a jucat in Spania, la Illenscas si Ciudad Real din 2006 pana in 2011, dar a activat si 8 ani in SUA, in campionatul dintre colegii, la Carolina de Nord si Holy Cross.

 

 

 

"Nu e atat de greu sa fii inalt", spunea el. "Dar trebuie sa fii mai atent la usi, haine si incaltari. E mai greu sa gasesti masura potrivita, eu port 52.", a povestit Fingleton. "Nu am privit inaltimea mea ca pe un handicap. Am facut toata viata ce mi-am dorit. Doar ca a trebuit sa raspund unor intrebari stupide legate de statura mea", a mai spus el.

 

 


Acum Neil Fingleton a aparut in episodul "The Vigilanets the Wall" din Game of Thrones, cel mai urmarit serialul al momentului in lume.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies