marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George RR Martin, autorul romanelor Game of Thrones: Leonardo DiCaprio este perfect in rolul lui Jay Gatsby

George RR Martin, omul care sta la baza autorului Game of Thrones, si-a manifestat admiratia fata de interpretarea lui Leonardo DiCaprio din filmul The Great Gatsby.

George RR Martin, autorul romanelor Game of Thrones: Leonardo DiCaprio este perfect in rolul lui Jay Gatsby

 

Desi a fost primit cu raceala la Cannes, iar recenziile nu au fost deloc impresionante, creatorul seriei de succes Game of Thrones s-a declarat fascinat de filmul lui Baz Lurhmann, cea mai noua adaptare a romanului cu acelasi nume.

 

"Este romanul care a avut cea mai mare insemnatate pentru mine, care m-a marcat in mod profund. Contati pe mine in tabara celor carora le-a placut filmul. Cred ca este minunat", a scris George RR Martin pe blogul personal.

 

"Din punct de vedere vizual, acest Gatsby este uimitor. choar daca au existat multe critici dure la adresa sa. Nu putem spune ca aduce la viata orasul New York din 1920, deoarece ma indoiesc ca atunci era atata culoare, zgomot, lumina", a explicat acesta.

 

 

George RR Martin nu a uitat sa laude interpretarea lui Leonardo DiCaprio, preferandu-l pe acesta in locul lui Robert Redford pe care l-a caracterizat "prea gratios, prea sigur pe sine si prea dornic sa detina controlul pentru a fi convingator in rolul lui Jay Gatsby",

 

"Este un nou si matur Leonardo. Asa cum nu l-am mai vazut pana acum, iar asta e incredibil", a spus Martin,

 

The Great Gatsby este o drama despre visul american, care ne prezinta totodata iubiri imposibile, tradari si tragedii. Cel mai nou trailer al filmului prezinta orasul New York in anul 1922, unde afacerile ilegale, muzica jazz si o serie de personaje cu moravuri usoare, sunt la ele acasa. Din distributia filmului fac parte Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire, Joel Edgerton, Isla Fisher si Jason Clarke.

 

In Romania, The Great Gastby a ajuns in cinematografe din 17 mai.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies